Primăria Ulmeni | Anunț public privind decizia de încadrare (titularul proiectului)

Titular Comuna Ulmeni cu sediul în comuna Ulmeni, strada Șoseaua Olteniței, nr. 310, județul Călărași, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare FĂRĂ evaluare de impavt asupra mediului FĂRĂ evaluare adecvată de către APM Călărași, în cadrul proceduriilor de evaluare a impactului asupra mediului și de evaluare adecvată pentru proiectul ”MODERNIZARE, STRADA UNIRII ÎN COMUNA ULMENI, JUDEȚUL CĂLĂRAȘI” propus a fi amplasat în comuna Ulmeni, sat Ulmeni, județul Călărași.

  1. Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Călărași, Șoseaua Chiciu, nr 2, județ Călărași, în zilele de luni – vineri, între orele 9 -12, precum și la următoarea adresă de internet: wwwapmcl.anp.ro.
  2. Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunț.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide