Primăria Ulmeni/INFORMARE

In conformitate cu prevederile Legii Apelor nr.107/1996, cu modificarile si completarile ulterioare, PRIMARIA COMUNEI ULMENI, JUDETUL CALARASI, CUI 3796691, COD 917260, SOS. OLTENITEI, NR.310, TELEFON/FAX: 0242/523554, intentioneaza sa solicite de la A.N. „Apele Romane” – Directia Apelor Buzau Ialomita, aviz de amplasament pentru realizarea lucrarilor „ÏNFIINTARE RETEA DE CANALIZARE MENAJERA SI STATIE DE EPURARE SI REABILITARE CONDUCTA DE DISTRIBUTIE APA SI MODERNIZARE GOSPODARIE DE APA NR.1 SI NR.2, SAT ULMENI, COMUNA ULMENI, JUDETUL CALARASI“, amplasate in comuna Ulmeni, judetul Calarasi. Aceasta investitie este noua.

Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodarire a apelor, pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata.

Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantului, dupa data de 15.01.2018.

Etichete:

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Senator Roxana Pațurcă: „Demersurile noastre nu au rămas fără ecou – Spitalul Județean va fi dotat cu un CT și un sistem PACS”

34 de spitale din țară și din Capitală vor fi dotate cu echipamente de imagistică de tip Computer Tomograf (14),...

Închide