Primăria va reabilita hala de legume fructe din Piaţa Big

Primăria Călărași va demara lucrări de reabilitare a Pieţei de legume fructe din cadrul ansamblului Pieţei Big Călăraşi. În urma expertizei tehnice de rezistenţă elaborate s-a stabilit ca pentru înlocuirea învelitorii sunt necesare intervenţii majore asupra structurii de rezistenţă a imobilului, aceste intervenţii implicând şi desfacerea închiderilor existente.

Sistemul va fi tip cadre metalice cu stâlpi articulaţi la bază şi grinzi din metal din zăbrele pe direcţia longitudinală şi grinzi transversale. Acoperişul se va monta pe pane metalice. Fundaţiile existente se păstrează precum şi stâlpii perimetrali. Ceilalţi stâlpi (centrali) se vor fixa articulat la nivelul fundaţiilor după tăierea stâlpilor existenţi. Fixarea se face pe capetele stâlpilor existenţi rămase prin tăierea stâlpilor existenţi deasupra fundaţiilor.

Pentru investiţia „REABILITARE CLĂDIRE HALA PIAŢA AGRO – ALIMENTARĂ (HALA LEGUME – FRUCTE)”, valoarea totală a investiţiei este de 1.219.490 lei cu TVA, din  care C+M 950.188 lei cu TVA.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Agenda Programului Interreg V-A România-Bulgaria

Încă de la lansarea Programului, în martie 2015 la Belogradchik, Secretariatul Comun (SC) pentru Programul Interreg V-A România-Bulgaria din cadrul...

Închide