Primăria va suspenda licența taxiurilor care iau călătorii din stațiile de autobuz

O practică des întâlnită în municipiul Călărași, „pescuitul” călătorilor din stațiile de autobuz de către șoferii de taxi, nu mai este tolerată de municipalitatea orașului.

În schimbul a doi lei, atât cât este prețul unui bilet de autobuz, călătorii care așteaptă în stațiile de autobuz sunt „preluați” de taximetriști, care încalcă astfel legislația în vigoare privind transportul în regim de taxi dar și caietul de sarcini în baza căruia au obținut autorizația de funcționare.

În urma deselor reclamații ale operatorului care efectuează transportul public de persoane în municipiul Călărași, Alitrans Com SRL, Primăria a decis să suspende licențele celor care sunt identificați că preiau persoane din stațiile de autobuz fără a fi opriți în mod expres de aceștia.

La prima abatere, licența este suspendată pentru o lună, urmând ca la o a doua aceasta să fie suspendată pentru un an.

Anul trecut au fost suspendate 10 licențe pe termen de o lună pentru aceste contravenții. Primăria avertizează că, prin intermediul Serviciului Public de Transport Local, va monitoriza imaginile de pe camerele video amplasate pe străzile din oraș și toți cei care continuă astfel de practici vor fi sancționați.

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide