Primăria Valea Argovei | Anunț de Mediu

Beneficiarul Comuna Valea Argovei, cu sediul in comuna Valea Argovei, judetul Calarasi, anunta decizia privind etapa de incadrare a planului/programului, PUZ – ”Infiintare retea apa uzata cu statie de epurare si modernizare alimentare cu apa” amplasat in comuna Valea Argovei, sat Valea Argovei, nr. cadastral 23074, judetul Calarasi.

Documentatia se supune procedurii de adoptare:

–  fara aviz de mediu, conform prevederilor Hotararii Guvernului nr.1076/ 2004 privind stabilirea procedurii de realizare a evaluarii de mediu pentru planuri si programe, cu modificarile si completarile ulterioare;

–  fara evaluare adecvata, conform prevederilor Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr.57/ 2007 privind regimul ariilor naturale protejate, conservarea habitatelor naturale, a florei si faunei salbatice, cu modificarile si completarile ulterioare.

Informatii privind potentialul impact asupra mediului al planului/ programului propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Calarasi, sos.Chiciu, nr.2, de luni pana vineri, orele 9-12.

Observatiile publicului se primesc zilnic, sub semnatura si cu date de identificare, la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Calarasi, timp de 10 zile calendaristice de la data publicarii.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide