Primăria Valea Argovei | Raportul Primarului Costel Boitan pe anul 2018

Mircea Brânduşă. Recent, primarul comunei Valea Argovei, Costel Boitan a emis în cadrul Consiliului Local o informare către locuitori cu privire la stadiul de implementare a proiectelor de infrastructură în comunitatea pe care o reprezintă. Cu privire la acest aspect, domnia sa a precizat următoarele:

„Doresc să informez Consiliul Local şi populaţia comunei, mai ales, despre stadiul în care ne aflăm la cele trei proiecte majore si anume: Înfiinţare reţea apă uzată cu staţie de epurare şi alimentare cu apă, investiţie în valoare de 17.388,078 lei din care, 747.220 reprezintă cofinanţare locală; Asfaltare străzi în comuna Valea Argovei, investitiei în valoare  de 9.526,609 lei din care, 371.579 cofinanţare locală; Modernizare teren de sport în comuna Valea Argovei. În ceea ce priveşte primul proiect, suntem în perioada de execuţie a lucrarii. Până în prezent, s-a forat puţul de mare adâncime în vederea infiinţării a încă unei gospodării de apă şi s-a construit canalizarea pe străzile, Caişilor, Florilor si Gradiniţei, urmând să se lucreze în continuare pe străzile unde urmează să se modernizeze prin asfaltare. Ritmul în care se lucrează respectă graficul însă, cu toate acestea, am convenit cu executantul să mai aducă o echipă care să lucreze, astfel încât să nu se obstrucţioneze proiectul de asfaltare a strazilor. S-au decontat până în prezent 9 miliarde şi jumătate ROL, urmând ca în perioada următoare să se deconteze încă 2 miliarde patru sute de mii ROL ca şi cofinanţare. Despre al doilea proiect, privind asfaltarea străzilor, pot spune că am încheiat toată documentaţia tehnică, autorizaţie de construire, autorizaţie de amplasare şi urmează să depunem la I.S.C Călăraşi comunicarea de începere a lucrărilor. Astfel, în termen de 10 zile de la comunicarea lucrărilor către Inspectoratul de Stat în Construcţii, se va emite şi ordinul de demarare a lucrărilor, către executantul SC EM PRIME CONSTRUCT SRL & FEBOS SRL.

Reamintesc locuitorilor străzile ce urmează să se asfalteze, conform proiectului : Sat Valea Argovei: Str. Gradiniţei; Str. Caişilor; Str. Magazionerului; Str. Croitorului; Str. Pescarului; Str. Căminului; Str.Turcului; Str. Miciurin; Str. Piscicolei; Str. Serelor; Str. Moldovenilor; Str. Frizerului; Str. Florilor;

Str. Pompierului; Str. Grădinii; Str. Tufănelelor; Str. Baciului; Str. Rebej; Str. Ţânţarului. Sat Siliştea: Str. Şcolii; Str. Cazanului; Str. Principală; Str. Cojocarului; Str. Florilor; Str. Monumentului; Str. Stadionului; Str. Bisericii; Str. Centurii.

Sat Vlădiceasca; Str. Luncasilor; Str. Izlazului; Str. Mijlocie.

Pentru proiectul de modernizare teren fotbal în comuna Valea Argovei, investiţie în valoare totală de 441.453 lei, din care 162.215 lei cofinanţare locală, primăria aşteaptă oferte din partea executanţilor de lucrări.”

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide