Primăria Vasilați/Anunţ public privind decizia etapei de încadrare (titularul proiectului)

COMUNA VASILATI, din com. Vasilati,  judetul Calarasi, titular al proiectului Reparatii strada Principala din Sat Popesti, Comuna Vasilati, Jud. Calarasi,  anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare FARA evaluare de către APM Călăraşi, în cadrul procedurilor de evaluare FĂRĂ evaluare de impact  asupra mediului şi FĂRĂ evaluare adecvată  de catre Agentia pentru Protectia Mediului Calarasi,  in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului si de evaluare adecvata, pentru pentru proiectul : Reparatii strada Principala din Sat Popesti, Comuna Vasilati, Jud. Calarasi,    propus a fi amplasat in comuna  Vasilati, judetul. Calarasi..

1.Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Calarasi, municipiul Călăraşi, şoseaua Chiciu, nr.2,jud. Calarasi, în zilele de luni-vineri între orele 9-12, precum şi la următoarea adresa de internet www.apmcl . anpm.ro .

2.Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunţ.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide