Primăria Vasilați/Anunț public privind decizia etapei de încadrare

Comuna Vasilați, cu sediul în județul Călărași, comuna Vasilați, sat Vasilați, str. Gării, nr. 79, titular al proiectului, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare, fără evaluare de impact asupra mediului și fără evaluare adecvată de către APM Călărași, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului și de evaluare adecvată pentru proiectul „Înființare Sistem de Alimentare cu Apă și Canalizare în comuna Vasilați”, propus a fi amplasat în județul Călărași, comuna Vasilați, sat Vasilați.

1.Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Călărași, șoseaua Chiciu, nr. 2, în zilele de luni-vineri, între orele 9-12, precum și la următoarea adresă de internet www.apmcl.ro.

2.Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunț.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Alegeri PNL/Daniel Drăgulin a fost reales, Viorel Ivanciu se pregătește să conducă organizația municipală

Ieri, în sala Barbu Știrbei din Călărași, s-a desfășurat Comitetul de Coordonare Local privind alegerea președintelui organizației municipale a PNL Călărași...

Închide