Primarul comunei Frăsinet, Laurenţiu Manole, consideră că a făcut ce trebuia pentru localitate

Mircea Brânduşă. Primarii din Colegiul Prefectural nr. 3 s-au reunit la sfârşitul lui ianuarie pentru stabilirea candidaţilor la alegerile din vară. Întâlnirea s-a consumat într-o locaţie din apropierea oraşului Lehliu, în prezenţa preşedintelui Filipescu, senatorilor Tomoiagă şi Motreanu şi a deputatului Iliuţă. Mulţi dintre aceştia au fost de acord să meargă mai departe, însă au fost şi câteva excepţii. Laurenţiu Manole primarul comunei Frăsinet nu va mai candida pentru un nou mandat.

Rep: D-le Manole, care sunt motivele care v-au determinat să renunţaţi la cariera politică şi la funcţia de primar?

M.L.: Motivul este unul strict personal, nicidecum politic. Nu pot să merg mai departe. Îmi pare foarte rău, dar asta e viaţa. Întotdeauna mai presus de cariera politică se află problemele familiei.

Rep: Aceşti 4 ani petrecuţi în funcţia de primar al comunei Frăsinet, au reprezentat un mandat dificil pentru dvs.?

M.L.: Consider că a fost un mandat derulat într-un context nu foarte favorabil, dar diferit de cele ale predecesorilor mei. Am încercat să conduc în alt mod primăria, să elimin sentimentul de inechitate în rândul locuitorilor. Sunt convins că am realizat ceea ce trebuie, nu ceea ce dă bine.

Rep: Credeţi că sunt  suficiente motive de satisfacţie în rândul echipei cu care aţi lucrat în acest mandat?

M.L.: După un mandat în care am lucrat cu toţii, răsplata primită este ceea ce vom lăsa în urma noastră. Le mulţumesc colegilor mei din primărie, pentru că sunt profesionişti.

Rep: Omul şi primarul Laurenţiu Manole este mulţumit pentru activitatea desfăşurată în fruntea primăriei Frăsinet?

M.L. Nu eu trebuie să fiu mulţumit. Vocea cetăţeanului, a contribuabilului spune totul. Per ansamblu, în sinea mea sunt extrem de mulţumit de ceea ce am făcut în aceşti 4 ani şi vreau ca la finele mandatului să ies din primărie cu capul sus.

Rep: Care sunt cele mai semnificative realizări din mandatul dvs.?

M.L.: Înfiinţarea căminului cultural din satul Luptători, proiect care a pornit de la nişte ziduri năruite ale şcolii vechi; Extindere şi modernizare sediu primărie; Reabilitare şi modernizare iluminat public stradal; Înfiinţare teren tenis sat Luptători; Modernizare străzi comunale prin lucrări de pietruire; Finalizarea lucrărilor de reabilitare şi modernizare la biserica din satul Curăteşti.

Rep: Din punct de vedere economic şi administrativ, cum veţi lăsa primăria Frăsinet la finele mandatului dvs.?

M.L.: Economic, bugetul local stabilit pentru 2016 este unul mai bogat ca cel din 2015, iar sumele vor fi direcţionate către proiectele aflate în derulare. Administrativ, primăria Frăsinet are rezultate foarte bune.

Rep: Până în vară, ce proiecte consideraţi că mai pot fi implementate?

M.L.: Demararea lucrărilor la reţeaua de canalizare în satele Luptători şi Dăneşti, proiect pentru care în curând se va organiza licitaţia. Nu în ultimul rând, sper să se poată finaliza lucrările la reţeaua de alimentare cu apă potabilă în satele Curăteşti, Luptători, Dăneşti şi Frăsinet.

Rep: Sincer vorbind, ca om şi primar, aveţi şi regrete în acest mandat?

M.L.: Îmi pare rău că nu am reuşit o atragere consistentă de fonduri europene, pe care să le investesc în infrastructura comunei. Regret că nu am putut crea mai multe locuri de muncă pentru locuitori.

Rep: Care este mesajul dvs. pentru locuitorii comunei Frăsinet?

M.L.: Să susţină candidatul PNL la funcţia de primar al comunei. Să-l sprijine în continuarea proiectelor iniţiate de mine. Le mulţumesc tuturor că au avut încredere în mine şi echipa cu care am lucrat în aceşti 4 ani. Le doresc multă sănătate!

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide