Primarul Daniel Drăgulin, alături de echipa de fotbal Dunărea Călărași

Primarul municipiului Călărași, Dan Drăgulin, a participat luni la întâlnirea fotbaliștilor de la AFC Dunărea 2005 Călărași cu reprezentanții autorităților publice locale. Potrivit afcdunarea-calarasi.ro, în mesajul său, Drăgulin i-a felicitat pe jucători pentru rezultatele bune obținute în stagiunea trecută susținând că prin intermediul echipelor de fotbal și de futsal, Călărașiul a devenit un nume cunoscut și recunoscut atât în plan național cât și internațional. „Este o plăcere să fiu astăzi alături de voi, să am în fața mea atâția sportivi, de la juniori la seniori și părinți care își susțin sufletește copiii. Este un lucru deosebit și credeți-mă că trăiesc o senzație extraordinară. Acum 4 ani, de fapt de 8 ani de zile ne-am înhamat cu fostul președinte, cu Marian Dinulescu, acum cu domnul președinte Vasile Iliuță să cladim ceva. Ma bucur că domnul Vasile Iliuță s-a urcat în tren din mers și sunt convins că va fi alături de noi. Dar până aici într-adevar s-au făcut eforturi mari. Este un lucru deosebit, înseamnă ca există modele și modele au facut cei din echipa de seniori de la fotbal, cei de la seniori la futsal, care datorită unor prieteni, unor foști fotbalisti de valoare, unor oameni care iubesc sportul în general, am reușit să facem performanță la Călărași și le multumesc tuturor. Vreau să va multumesc tuturor celor care sunteți în sala și ați performat în campionatul ce a trecut, le mulțumim și celor care au fost alaturi de noi și astăzi sunt plecați la alte echipe. Sunt convins că antrenorii dumneavoastră nu vor face altceva decât să vă șlefuiască în continuare iar rezultatele să fie pe masură. Nu trebuie să dezarmați că am rămas în Divizia B, poate așa a fost să fie. Trecutul să-l lasam deoparte, să privim în față. Am trăit momente extraordinare prin voi, mi-a parut rău când ați pierdut dar asta nu e un capăt de țară și sunt convins că voi cel putin, la echipa de fotbal mă refer, să vă mobilizați și să arătați că locul vostru nu e la Divizia B ci în Divizia A!

La futsal îmi pare rău ca nu ați mai intrat în primele 3, poate anul acesta. Ar fi un lucru extraordinar, copiii din spate abia așteaptă să vadă atât la voi cât și la ceilalți performanța pe care din punctul nostru de vedere o dorim de la voi. Știm că există efort, există sacrificiu din partea tuturor, fiecare face sacrificiu acolo unde se află. Problema este ca sunt mulți care ne privesc și ne aplaudă în schimb ne vorbesc pe la spate: cheltuim bani în sport. Da, o spun cu toată tăria, cheltuim bani pentru sport. Sportul întarește organismul, dezvoltă gândirea și face din noi niște luptători în adevaratul sens al cuvântului, nu luptatori de stradă. Ne ordonează și ne dă posibilitatea ca în viața de zi cu zi să fim oameni de echipă, să avem putere de decizie. De Călărași se vorbește acum și vreau să vă spun că prin voi Călărașiul este recunoscut atât pe plan național cât și pe plan internațional. Avem o bază sportivă bună, putem să o facem și mai bună, avem o sală bună care este printre puținele autorizate acum și vă avem pe voi dragilor, de care suntem mândri”, a spus Drăgulin care a continuat „Eu, unul, cel puțin, mă înclin în fața voastră și vă spun un lucru: si o înfrângere este o victorie!, daca stiti sa o priviti. Voi sunteți cei care trebuie să vă automotivați, voi sunteți cei care trebuie să vă mobilizați, iar dupa o înfrângere pot veni victorii care pot da la o parte o înfrângere accidentală. Intrați pe teren ca niște gladiatori sportivi să dați totul din voi. Vă urez succes în anul competițional 2016-2017, vă spun că suntem alaturi de voi, și prezenti când se poate. Dragilor, să creșteti viguroși și sî-i înlocuiti peste ani pe acesti tineri fotbaliști și Călărașiul sîăaiba în continuare această tradiție a fotbalului și în general a sportului pentru care este acum recunoscut. Felicitări pentru tot ceea ce ați facut!””

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide