Primarul Daniel Drăgulin mulțumește călărășenilor pentru votul acordat

Daniel Drăgulin a fost reales pentru funcția de primar al municipiului Călărași. Acesta a obținut 10.127 de voturi, cu 1.866 de voturi în fața următorului clasat, Marius Dulce, candidatul PSD.

Primarul Daniel Drăgulin a ținut să le mulțumească călărășenilor pentru voturile acordate. „Dragi călărășeni, a trecut o zi de la alegerile din 5 iunie 2016 și vă mulțumesc pentru votul pe care mi l-ați acordat. Vă mulțumesc vouă, dragi călărășeni, care ați fost alături de mine și mi-ați dat giruri pentru încă 4 ani. Nu o să vă dezamăgesc și am să demonstrez că nu ați avut încredere în mine degeaba. Am să demonstrez tuturor celor care nu m-au votat că au făcut o alegere greșită, iar municipiul Călărași, la sfârșitul anului 2020 va avea o altă față. Fiți alături de mine și împreună să continuăm investițiile în municipiul Călărași!”

Mesajul a fost înregistrat video și distribuit pe pagina sa de facebook.

1 Comentariu

  1. vasilica
    12 iunie 2016 - 16:01

    n-am avut “onoarea”sa te votez,nici nu aveam pentru ce,bilantul -tragedie,un oras mort fara locuri de munca,un oras distrus fizic prin asa-zisele canalizari+apa,strazi neasfaltate cu duiumul dar ! ce sa vezi?concerte ca la balamuc!bag seama calarasenii sunt masochisti,le place sa le puna piciorul in gat si-l pupa !ii multumeste calaului ca l-a “omorat”!bravo noua _ halal sa ne fie !

    Raspunde

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide