Primarul Daniel Drăgulin: „Transportul local se desfășoară pe vechiul contract până la stabilirea noului operator”

De foarte mulți ani singura firmă care asigură transportul local în municipiul Călărași este Alitrans. Din decembrie 2013, primăria municipiului Călărași nu mai are contract de delegare a gestiunii serviciului de transport valabil încheiat, cu acest operator de transport. De trei ani, însă, primăria Călărași s-a hotărât să scoată la licitație serviciile de transport local. Până acum au existat licitații, dar care au eșuat. Prezent într-o conferință de presă, primarul Daniel Drăgulin a vorbit despre acest subiect.

„A venit o hotărâre definitivă și irevocabilă în care se spune că transportul local trebuie să se desfășoare pe vechiul contract, inclusiv cu subvenția plătită. Asta până se va organiza licitația în urma căreia se va stabili transportatorul. După ce se vor termina toate aceste litigii să sperăm că noul caiet de sarcini va fi mult mai clar.”

În cadrul aceleeași conferințe s-a pus și problema organizării unei noi licitații. „Deocamdată nu putem organiza licitația deoarece există o contestație la vechea licitație. După ce se va rezolva, imediat va fi pregătită o nouă licitație.”, a adăugat viceprimarul Viorel Ivanciu.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide