Primarul Drăgulin a semnat astăzi contractul de finanțare pentru finalizarea blocului de locuințe sociale G15

Conform unor declarații oferite ziarului Obiectiv, primarul Daniel Ștefan Drăgulin a semnat astăzi, la sediul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, contractul de finanțare ce vizează alocarea sumelor necesare finalizării blocului de locuințe sociale G 15, de pe strada Pescăruși. Lucrările la acest bloc au demarat anul trecut, anul acesta, din bugetul local fiind prinși circa 1 milion de lei pentru continuarea lor. În urma cererii transmise de Primăria Călărași MDRAP în această primăvară, au fost obținute, pentru 2015, sumele necesare finalizării acestui bloc cu 29 de locuințe locative. Suma despre care vorbim, care va fi transferată de la bugetul de stat, este de 2.761.200 de lei.

”Astăzi am semnat contractul de finanțare la sediul Ministerului Dezvoltării și Administrației Publice și sperăm ca până la finele anului cele 29 de unități locative să fie repartizate”, a declarat, pentru Obiectiv, primarul Drăgulin.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Au început lucrările pe strada Belșugului/Ce se va executa

Primăria municipiului Călărași continuă, așa cum a anunțat, îngustarea scuarului de pe strada Belșugului și resistematizarea rutieră, începută anul trecut...

Închide