Principele Nicolae vine pe 2 mai la Călărași în cadrul proiectului ”Cărțile Copilăriei”

Evenimentul cicloturistic caritabil ”Cărțile copilăriei pe bicicletă”, ce se desfășoară în perioada 23 aprilie-3 mai a.c. și traversează 13 județe, din Sighetu Marmației până în Constanța, cuprinde și municipiul Călărași.

Evenimentul se desfășoară la inițiativa Asociației Județene de Ciclism Prahova și are la bază promovarea unui stil de viață sănătos prin citit și sport, dar și strângerea de fonduri necesare unei donații de carte și înființării de cluburi de lectură „Cărțile copilăriei” în mediile defavorizate.

În data de 2 mai, în jurul 18:00, în municipiul Călărași vor sosi Alteța Sa Regală Principele Nicolae al României și cicliști pasionați din mediul de business care compun grupul. Vor fi întâmpinați de Primarul Municipiului Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin, reprezentanți ai Primăriei, mass-mediei, cicliști călărășeni, dar și de alți doritori ce vor să participe la eveniment, în centrul orașului, la Statuia ecvestră a Regelui Carol I, unde, timp de o oră, sunt programate a avea loc declarații de presă, discuții cu cei prezenți, dar și o ședință de autografe.

Grupul de cicliști care va veni la Călărași va parcurge următorul traseu:
București – Pădurea Cernica – Brănești – Islaz – Fundulea – Tămădău Mare – Călăreți – Florica – Ileana- Stefănești – Lehliu – Lehliu Gară – Răzvani – Valea Seacă – Nucetu– Lupșanu – Radu Vodă – Plevna – Mihai Viteazu – Vlad Tepeș – Vișinii – Independența – Cuza Vodă – Călărași.

A doua zi, pe data de 3 mai, la ora 9:00, grupul de cicliști va pleca din Călărași către Constanța.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Spectacolul de teatru pentru copii ”Cartea junglei” revine la Călărași

”Spre marea bucurie a celor mici, în urma cererilor, piesa de teatru pentru copii "CARTEA JUNGLEI" revine la Călărași. Fiind declarat,...

Închide