Prins de poliţişti cu focuri de armă, după ce a sustras o autoutilitară

Poliţiştii au reuşit prinderea, la foarte scurt timp după comiterea faptei, a unui bărbat, de 38 ani, din Constanţa, bănuit că a sustras o autoutilitară.

Astăzi, în jurul orei 15.30, ca urmare a unei sesizări făcute de un bărbat de 35 ani, din comuna Jegălia, judeţul Călăraşi, cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-a sustras autoutilitara, poliţiştii călărăşeni s-au mobilizat şi, în urma colaborării cu poliţiştii din Ialomiţa, s-a reuşit imediat identificarea în trafic a vehiculului.

Poliţiştii au pornit în urmărirea maşinii pe raza comunei Borcea, autoutilitara ajungând până în municipiul Feteşti. Aici, poliţiştii ialomiţeni au instituit două filtre rutiere şi au fost nevoiţi să tragă şase focuri de armă, dintre care cinci în autoturism, reuşind oprirea autoutilitarei sustrase şi prinderea bărbatului bănuit.

Bărbatul a fost identificat de poliţişti, preluat şi condus pentru cercetări la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi.

În continuare, se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor comiterii faptei.

În urma acţiunii nicio persoană nu a fost vătămată corporal.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide