Program Cinema 3D/2D Călăraşi 03 – 30 noiembrie 2017

03 noiembrie

Ora:19.00

Premiera filmului românesc „Octav”, alături de actorii Marcel Iureş şi Maria Obretin.

„Octav”

Regia: Serge Ioan Celebidachi

Cu: Marcel Iureş, Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu, Lia Bugnar, Ioan Andrei Ionescu, Maria Obretin, Ştefan Velniciuc, Mihai Dinvale, Roxana Guttman, Silviu Biriş, Dana Rogoz, Alexandru Mandu, Alex Bogdan, Eric Aradits, Alessia Tofan,etc.

Gen film: Dramă

Durata: 102 minute

Rating: AG

Filmul spune povestea lui Octav (Marcel Iureş), un bărbat în vârstă, care se reîntoarce la conacul copilăriei sale aflat undeva în zona rurală a României, cu dorinţa de a-l vinde. Ajuns aici, după o absenţă de zeci de ani, o fetiţă ce-i pare cunoscută îl poartă într-o călătorie minunată în timp, înapoi la anii copilăriei sale pentru a-l ajuta să-şi redescopere bucuria de a trăi.

 

04 – 09 noiembrie

Orele: 17.00; 20.00

Luni: ora 17.00 nu este proiecţie

Dincolo de orizont – 2D

Regia: Liam O’Donnell

Cu: Frank GrilloBojana NovakovicIko Uwais,Callan MulveyValentine Payen

Gen film: Acţiune, Aventuri, Horror, SF, Thriller

Rating: N15

Durata: 105 minute

Premiera în România: 03.11.2017

Detectivul Mark Corley (FRANK GRILLO) din Los Angeles a crezut că atunci când şi-a scos pe cauţiune băiatul, Trent (JONNY WESTON), din arest, a fost partea cea mai rea a zilei. Dar pe drumul de întoarcere spre casă, a observat că cerul s-a luminat cu o lumină albastră ciudată. În câteva clipe, întreaga populaţie a oraşului a fost absorbită, ca de o pompă de vid, într-o navă spaţială extraterestră.

După eveniment, tatăl şi fiul conduc un grup de supravieţuitori către port. Dar atunci când Trent este ridicat pe sus, Mark se aliază cu un partener neaşteptat, care luptă şi el împotriva extratereştrilor. Împreună, ei reuşesc să pătrundă în navă şi să salveze pe câţiva dintre  oamenii răpiţi, printre care se află şi o fetiţă care deţine cheia înfrângerii extratereştrilor.

 

4 – 5 noiembrie:

Sâmbătă şi duminică: orele 10.30 şi 12.30

10 – 12 noiembrie:

Vineri: ora 12.30

Sâmbătă şi duminică: orele 10.30 şi 12.30

Bigfoot Junior – 3D

Regia: Jeremy DegrusonBen Stassen

Cu: Christopher L. ParsonCal BrunkerJoe ThomasJoey CamenBob Barlen

Gen film: Animaţie ( varianta dublată )

Durata: 92 minute

Rating: AG

Premiera în România: 03.11.2017

Adam, un adolescent care nu prea îşi găseşte locul, descoperă cu surprindere că este fiul legendarului Bigfoot şi porneşte în căutarea lui. Bucuria regăsirii lor este umbrită de intenţiile malefice ale corporaţiei HairCo. care vrea să atingă succesul şi faima capturându-i.

 

10 – 16 noiembrie

Ora: 17.00

Luni: ora 17.00 nu este proiecţie

Tata în război cu… tata 2 – 2D

Regia: Sean Anders

Cu: Mark Wahlberg, Will Ferrell, Mel Gibson, Linda Cardellini

Gen film: Comedie

Rating: AP12

Premiera în România: 10.11.2017

Daddy’s Home 2 urmăreşte peripeţiile lui Brad şi Dusty, pe măsură ce trebuie să se ocupe de părinţii lor intruzivi în perioada sărbătorilor de iarnă. Tatăl şi tatăl vitreg, Dusty şi Brad, îşi unesc forţele pentru a realiza şi a le oferi copiilor lor Crăciunul perfect. Lucrurile par să funcţioneze bine, asta până când noul parteneriat este serios pus la încercare de sosirea tatălui lui Dusty, un bătrân macho şi a tatălui lui Brad, un bărbat sensibil şi exagerat de afectuos. Cei doi părinţi ajung tocmai la timp pentru a le da peste cap vacanţa şi a o transforma într-un haos complet. Acum, totul stă în modul de abordare a „intruşilor”. Vor reuşi Dusty şi Brad să facă faţă acestui test şi să nu-şi ruineze sărbătorile?

 

10 – 16 noiembrie

Ora: 20.00

Luni: ora 20.00 nu este proiecţie

Zi de naştere mortală – 2D

Regia: Christopher Landon

Cu: Jessica Rothe, Israel Broussard, Ruby Modine

Gen film: Horror, Mister

Rating: N15

Premiera în România: 03.11.2017

Happy Death Day urmăreşte povestea unei tinere care este prinsă într-un cerc vicios al morţii şi trebuie să rezolve misterul uciderii ei, înainte ca şansele ei să se termine. Tree este cea mai dominantă din anturajul ei, controlând pe cei din jurul ei fără să se apropie prea mult. Lucrurile par să progreseze pentru ea exact aşa cum trebuie, până când este ucisă brusc. Cumva, Tree se trezeşte a doua zi dimineaţă doar pentru a afla că nu este a doua zi dimineaţă, ci este din nou ziua în care a fost ucisă. Forţată să revină în aceeaşi zi, iar şi iar până când îşi dă seama cine încearcă să o omoare şi de ce, Tree are mai mulţi suspecţi decât aliaţi în acest joc de-a şoarecele şi pisica. Retrăind ziua crimei, atât cu detaliile sale uimitoare, cât şi cu sfârşitul teribil, Tree trebuie să descopere identitatea criminalului înainte de a fi prea târziu.

 

13 noiembrie – Ziua filmului românesc

Ora: 20:00

„Octav”

Regia: Serge Ioan Celebidachi

Cu: Marcel Iureş, Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu, Lia Bugnar, Ioan Andrei Ionescu, Maria Obretin, Ştefan Velniciuc, Mihai Dinvale, Roxana Guttman, Silviu Biriş, Dana Rogoz, Alexandru Mandu, Alex Bogdan, Eric Aradits, Alessia Tofan,etc..

Gen film: Dramă

Durata: 102 minute

Rating: AG

 

17 – 19 noiembrie:

Vineri: ora 12.30

Sâmbătă şi duminică: orele 10.30 şi 12.30

24 – 26 noiembrie:

Vineri: ora 12.30

Sâmbătă şi duminică: orele 10,30 şi 12,30

Aventura Piticilor – 3D

Regia: Peter Lepeniotis, Shelly Shenoy

Cu: Becky G., Olivia Holt, Tara Strong

Gen film: Animaţie ( varianta dublată )

Durata: 89 minute

Rating: AG

Premiera în România: 10.11.2017

Când Chloe descoperă că gnomii din grădina noii sale case nu sunt ceea ce par a fi, trebuie să decidă între a-şi continua viaţa de liceu şi a începe lupta împotriva lui Troggs.

 

17 – 23 noiembrie

Orele: 17,00; 20,00 ( excepţie făcând ziua de luni )

Liga Dreptăţii – 3D

Regia: Zack Snyder

Cu: Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Gal Gadot, Jason Momoa, Ezra Miller, Ray Fisher, Willem Dafoe, Jesse Eisenberg, Jeremy Irons, Diane Lane, Connie Nielsen, J.K. Simmons

Gen film: Actiune, Aventura

Durata: 180 minute

Premiera in Romania: 17.11.2017

Odată ce şi-a recăpătat credinţa în umanitate şi inspirat de sacrificiul altruist al lui Superman, Bruce Wayne apelează la noua sa parteneră, Diane Prince, pentru a învinge un alt inamic extrem de periculos. Batman şi Wonder Woman sunt presaţi de timp să formeze o echipă de super eroi pentru a ţine piept noii ameninţări. Atacul catastrofal asupra omenirii este iminent, iar Liga Dreptăţii, la care se alătură Aquaman, Cyborg şi The Flash, are misiunea aproape imposibilă de a restabili pacea.

 

20 şi 27 noiembrie – Ziua filmului românesc

Ora: 20:00

Hawaii

Regia: Jesús del Cerro

Cu: Dragoş Bucur, Andi Vasluianu, Rodica Lazăr, Cristina Flutur

Gen film: Dramă

Premiera în România: 17.11.2017

Jesús del Cerro ne prezintă Hawaii, o poveste despre cum să ajungi la o moştenire de 3 milioane de dolari într-o vreme când un singur dolar deţinut în casă era motiv să-ţi pierzi libertatea pe viaţă. Hawaii este un film de acţiune, despre dragoste, dar şi despre bani cu care îţi poţi cumpăra dacă nu fericirea, măcar libertatea de a alege să fii nefericit.

 

24 – 30 noiembrie:

Orele: 17.00; 20.00 (excepţie făcând ziua de luni)

Mame bune şi nebune 2 – 2D

Regia: Scott Moore, Jon Lucas

Cu: Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn, Susan Sarandon, Christine Baranski, Jay Hernandez, Cheryl Hines, Peter Gallagher, Justin Hartley

Gen film: Comedie

Durata: 116 minute

Premiera în România: 24.11.2017

Comedia „Mame bune şi nebune 2” continuă şirul provocărilor pentru cele mai simpatice prietene cu o nouă revoltă împotriva rigorilor societăţii, de această dată îndreptată împotriva marii sărbători a Crăciunului.

De parcă a organiza masa festivă nu ar fi suficient de complicat, cele trei eroine le mai au pe cap şi pe mamele lor, una mai specială şi mai pretenţioasă ca cealaltă. Până la finalul creştinei vacanţe, doamnele vor da un sens cu totul diferit expresiei „Sărbători fericite!”, dar vor ajunge în acelaşi timp să îşi consolideze relaţiile cu mamele lor.

 

Informaţii:

Sala CINEMA 3D/2D, B- dul 1 Mai, nr. 5A- Parcul central

Preţul biletelor (acelaşi pt. filme 3D şi 2D):

8 lei – copii cu vârste de maxim 14 ani

12 lei – persoane cu vârste peste 14 ani

Nu se efectuează rezervări, biletele putând fi cumpărate, de la casieria cinematografului, cu o săptămână înainte de data spectacolului.

– tel: 0242-312.800

– site:  www.culturalcl.ro

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
DSVSA Călăraşi / Orice gospodărie care doreşte să ofere preparate tradiţionale din bucătăria proprie o va poate face numai prin „puncte gastronomice locale”

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Călăraşi (DSVSA Călăraşi) informează cetăţenii interesaţi de condiţiile care trebuie îndeplinite pentru a-şi...

Închide