Program Cinema Călăraşi 06 octombrie – 02 noiembrie 2017

În atenţia cinefililor din Călăraşi!!!

Continuăm promovarea filmului românesc şi în această lună.Vineri, 6 octombrie, în  cadrul Proiectului „7 Zile – 7Arte”, ora 19.00, va rula filmul „OCTAV”.

 

06 – 08 octombrie 2017

Vineri: ora 12.30

Sâmbătă, duminică: orele 10.30 şi 12.30

Happy Family – Familia Monstrulescu – 3D

Regia: Holger Tappe

Cu: Emily WatsonNick FrostJessica Brown FindlayCatherine TateJason Isaacs

Gen film: Animaţie, Comedie, Familie, Horror

Durata: 96 minute

Premiera în România: 06.10.2017

În ciuda titlului, familia din acest film este departe de a fi fericită. Mama, Emma (Emily Watson), are o librărie în prag de faliment, tatăl, Frank (Nick Frost), e complet epuizat de muncă, fiica, Fay (Jessica Brown Findlay), trece prin acea perioadă grea tipică adolescenţei şi pică examenele, iar fiul, Max, e prea inteligent pentru binele lui, aşa că e hărţuit la şcoală. Nu e nicio mirare, aşadar, că aceştia se ceartă tot timpul! Şi, ca şi cum n-ar fi fost de ajuns, cei patru ajung la o petrecere de Haloween, îmbrăcaţi în costumele specifice acestei sărbători, dar, în loc să petreacă, sunt blestemaţi de o vrăjitoare rea, pe nume Baba Yaga (Catherine Tate). Într-o clipită, costumele lor devin realitate, iar Emma e un vampir, Fay, o mumie bandajată din cap până-n picioare, Max e un vârcolac mic şi păros, iar Frank este, desigur, monstrul lui Frankestein. Familia se vede acum nevoită să se unească pentru a putea să o găsească pe vrăjitoare şi s-o oblige să rupă vraja.

 

07 – 12 octombrie.

Orele: 17.00; 20.00

Luni ora 20.00

Vânătorul de Recompense –  3D

Regia: Denis Villeneuve

Cu: Dave BautistaRobin WrightAna de Armas, Ryan GoslingHarrison FordEdward James Olmos

Gen film: SF

Durata:163 minute

Premiera în România: 06.10.2017

Clasicul film al lui Ridley Scott, Blade Runner/Vânătorul de recompense (1982), devenea un film cult, având ca temă esenţa umanităţii – urmărind relaţia dintre replicanţi şi oamenii care au început prin a-i crea, au continuat prin a-i exploata, şi au ajuns să-i discrimineze şi să-i vâneze. Harrison Ford l-a interpretat pe Blade Runner – un tip de poliţist futurist, acuzat de vânarea şi „eliminarea” replicanţilor.

La 35 de ani distanţă după evenimentele din primul film, un nou vânător de replici umane – ofiţerul LAPD (Los Angeles Police Department) „K” (Ryan Gosling) descoperă un secret de mult timp îngropat ce are potenţialul de a scufunda în haos ce a mai rămas din societate. Descoperirea îl face pe K să demareze o anchetă cu scop final de a-l găsi pe Rick Deckard (Harrison Ford), fost vânător de replici umane, care a fost dat dispărut de trei decenii.

 

13- 15 septembrie 2017

Vineri: ora 12.30

Sâmbătă, duminică: orele 10.30 şi 12.30

My Little Pony  – 2D

Regia: Jayson Thiessen

Cu: Emily BluntKristin ChenowethLiev Schreiber, Zoe Saldana

Gen film: Animaţie

Durata: 99 minute

Premiera în România: 13.10.2017

My Little Pony: The Movie (2017) urmăreşte aventurile incredibile ale prietenilor ponei în timp ce încearcă să salveze Ponyville, căminul lor de suflet. Atunci când o nouă forţă malefică le ameninţă oraşul, prietenii Twilight Sparkle, Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Fluttershy şi Rarity, pornesc într-o călătorie de neuitat dincolo de Equestria, unde întâlnesc noi prieteni şi provocări interesante. De asemenea, The King Storm, cu o aversiune faţă de prietenie, este pe cale să invadeze Abyssinia, dar aşa cum se va dovedi, tot ce vrea este bogăţia lor. Într-o încercare de a folosi magia prieteniei, prietenii ponei încearcă să înlăture ameninţarea şi şă-şi salveze la timp oraşul.

 

13- 19 octombrie  2017

Orele: 17.00; 20.00

Luni ora 20,00

The Snowman – Omul de Zăpadă – 2D

Regia: Tomas Alfredson

Cu: Charlotte GainsbourgMichael Fassbender, Rebecca Ferguson

Gen film: Crimă, Dramă

Premiera în România:13.10.2017

Un detectiv-şef al unei unităţi de elită (Fassbender) investighează dispariţia unei victime în prima zi de ninsoare din iarnă, şi are toate motrivele să se teamă că un ucigaş în serie care le scăpase printre degete până acum e din nou activ. Cu ajutorul unei nou-sosite în echipă (Ferguson), poliţistul trebuie să facă legătura între cazuri vechi de câteva decenii şi cazul de acum, sperând că va putea să ajungă cu un pas înaintea acestui criminal extraordinar de inteligent până la următoarea ninsoare.

 

20- 22 octombrie 2017

Vineri: ora 12.30

Sâmbătă, duminică: orele 10.30 şi 12.30

Prinţesa Lebădă – Sub Acoperire 2D

Regia: Richard RichBrian Nissen

Cu: Laura Bailey

Gen film: Animaţie

Durata: 81 minute

Tânăra şi energica Prinţesă Alise trebuie să-şi petreacă vara împreună cu Regina Uberta şi să înveţe să aibă o conduită perfectă, potrivită pentru statutul său. Dar ceea ce-şi doreşte cu adevărat este să fie un pirat neînfricat! Aşa că, porneşte într-o aventură maritimă împreună cu Lordul Rogers, broasca Jean-Bob şi ţestoasa Speed, aspirând la aventură şi pericol. Echipajul naufragiază pe o insulă sălbatică şi misterioasă, unde îl întâlnesc pe Lucas, un tânăr ce trăia izolat. Acum, noii prieteni trebuie să evadeze de pe insula înţesată cu creaturi feroce şi flămânde.

 

20 si 26 octombrie 2017

Orele: 17.00; 20.00

Luni ora 20,00

Geostorm – Pericol Global  – 3D

Regia: Dean Devlin

Cu: Robert SheehanKatheryn WinnickJim SturgessGerard ButlerAbbie Cornish

Gen film: Acţiune,SF

Durata: 109 minute

Premiera in Romania: 20.10.2017

Când reţeaua de sateliţi proiectată pentru a controla climatul global începe să atace Pământul, este o cursă contra cronometru, pentru a descoperi ameninţarea reală înainte ca o furtuna la nivel mondial să distruga totul în calea sa. În timp ce un om merge în spaţiu ca să împiedice ca sateliţii ce controlează clima să creeze o furtună de proporţii uriaşe, fratele său descoperă un complot de asasinare a preşedintelui.

 

27 si 29 octombrie 2017

Vineri: ora 12.30

Sâmbătă, duminică: orele 10.30 si 12.30

Micul Vampir – 3D

Regia: Richard ClausKarsten Kiilerich

Cu: Alice KrigeRasmus HardikerJim Carter

Gen film: Animaţie

Premiera în România: 27.10.2017

Micul Vampir, bazat pe personajele cărţilor bestseller scrise de Angela Sommer-Bodenburg, spune povestea lui Rudolph, un vampir în vârstă de 13 ani, al cărui clan e ameninţat de un vânător notoriu de vampiri. El îl cunoaşte pe Tony, un muritor de vârsta lui, care e fascinat de castele vechi, cimitire şi… vampiri. Tony îl va ajuta pe Rudolph în aventura plină de acţiune, dar şi de umor, în care vor porni pentru a-şi învinge redutabilii adversari, şi împreună vor salva familia lui Rudolph, devenind, astfel, cei mai buni prieteni.

 

27 octombrie – 02 noiembrie 2017

Orele: 17.00; 20.00

Luni ora 20.00

Mama!– 2D

Regia: Darren Aronofsky

Cu: Domhnall GleesonMichelle PfeifferJennifer LawrenceJavier Bardem

Gen film: Dramă

Durata: 115 minute

Premiera în România: 20.10.2017

Relaţia unui cuplu e pusă la grea încercare când în casă le sosesc oaspeţi neinvitaţi, care le vor da peste cap existenţa liniştită. Un thriller psihologic tulburător despre iubire, devotament şi sacrificiu, scris şi regizat de Darren Aronofsky (Black Swan, Requiem for a Dream), în care îi putem vedea pe Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris şi Michelle Pfeiffer.

 

Parcul central, Bulevardul 1 Mai, nr. 5A

Preţul biletelor (acelaşi pt. filme 3D şi 2D):

8 lei – copii cu vârste de maxim 14 ani

12 lei – persoane cu vârste peste 14 ani

Nu se efectuează rezervări.

Biletele pot fi cumpărate cu o săptămână înainte de data spectacolului.

Informaţii:

tel: 0242-312800

site: www.culturalcl.ro

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
ANUNŢ / PRIMĂRIA MUNICIPIULUI CALĂRAŞI

Primăria Municipiului Călăraşi organizează concurs de recrutare în vederea ocupării funcţiilor publice de execuţie vacante de consilier, clasa I, grad...

Închide