Program special de 1 Decembrie: survol de aeronave militare, retragere cu torțe și spectacol folcloric

Organizatorii manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României, Centenarului Marii Uniri de la 1918, Inspectoratul Județean de Jandarmi Călărași, Centrul Militar Județean Călărași și Primăria Călărași, au pregătit o serie de surprize călărășenilor.

Programul zilei cuprinde trei mari evenimente:

1.Ceremonialul specific dedicat Zilei Naționale ce va fi încheiat cu o paradă militară, cea mai mare desfășurată de 1 Decembrie în municipiul Călărași.

Locul de desfășurare: Zona Orizont
Ora: 11.00
Organizatori: Inspectoratul Județean de Jandarmi Călărași și Centrul Militar Județean Călărași
Parteneri: Primăria Municipiului Călărași, Inspectoratul Școlar Județean Călărași, Consiliul Județean Călărași, Instituția prefectului-judetul Călărași

2.Retragerea cu torțe a trupelor militare aparținând MAI. 100 de torțe vor lumina, în parada, principala stradă din oraș.

Traseu: zona Orizont-km 0 (pe strada București)
Orele: 17.15-17.45
Organizatori: Inspectoratul Județean de Jandarmi Călărași, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Călărași și Primăria Municipiului Călărași

3.Spectacol artistic desfășurat pe scena amplasată în centrul orașului, organizat în cadrul proiectului “Municipiul Călărași sărbătorește Centenarul Marii Uniri”, finanțat de Ministerul Culturii.

Capul de afiș al spectacolului este artista de muzica populară Maria Dragomiroiu. Din program mai fac parte și alți artiști.

Loc de desfășurare: Kilometrul 0
Orele: 17.30-22.00
Organizator: Primăria Municipiului Călărași

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide