Programul Festivalului Concurs Național de Interpretare a Muzicii Ușoare „Flori de Mai”

Cea de-a XXVIII-a ediție a Festivalului Concurs Național de Interpretare a Muzicii Ușoare „Flori de Mai” se va desfășura în perioada 26-29 Mai 2016, la Călărași.

Concursul este organizat de Consiliul Județean Călărași prin Centrul Cultural Județean Călărași.

Concursul „Flori de Mai” este structurat în două mari secțiuni și se va desfășura în sala de spectacole „Barbu Știrbei”, conform următorului program: pe 26 Mai, începând cu orele 18.00, secţiunea de concurs „Floricele pe câmpii”.

Vor avea loc recitaluri live susținute de Andreea Antonescu, Marina Florea și Nicole Cherry.

Pe 27 Mai, începând cu orele 18.00, se desfășoară Gala laureaților și festivitatea de premiere-Secțiunea „Floricele pe câmpii”, urmate de recitaluri live susținute de Rucsy și Amna.

În data de 28 Mai, începând cu orele 18.00, se desfășoară secţiunea de concurs „Flori de Mai”. În aceeași zi vor concerta Ami și Deepcentral. În ultima zi a festivalului, pe 29 Mai, începând cu orele 19.00, are loc Festivitatea de premiere şi Gala laureaților „Flori de Mai”, urmate de recitaluri live susținute de Keo și Alexandra Ungureanu, Gabriel Cotabiță și Raluka.

Recitalurile ce vor fi susținute pe platoul din fața Sălii „Barbu Știrbei” sunt programate a începe imediat după terminarea activității din sală, conform următorului program: 27 mai- recital live Marina Florea și Trupa Zero, pe 28 mai va canta Grasu XXL, iar pe 29 mai, festivalul va fi închis cu un concert susținut de Trupa Voltaj.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Numărul infracțiunilor în județul Călărași, în scădere

În primele patru luni ale acestui an, gradul de siguranță a cetățenilor a atins cel mai înalt nivel din ultimii...

Închide