Promoția 2015 a USAMV-Filiala Călărași, la cursul festiv de absolvire

Luni, 8 iunie, în Aula Facultății de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală-filiala Călărași, din cadrul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, din incinta Colegiului Agricol Sandu Aldea, a avut loc cursul festiv de absolvire al Promoției 2015. 62 de absolvenți au încheiat un ciclu de studii universitare de 4 ani și se pregătesc acum pentru examenul de licență.

Cursul a fost condus de directorul Facultății de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală-filiala Călărași, prof. univ. dr. Daniela Crețu, evenimentul beneficiind de prezența rectorului USAMV, conf. dr. Răzvan Teodorescu și a decanului Facultății de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală, prof. univ. dr. Toma Adrian Dinu. Totodată, au fost alături de absolvenții Promoției 2015 și autorități locale, unele dintre ele chiar cadre didactice în cadrul facultății. Astfel au fost prezenți primarul municipiului Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin, totodată șef lucrări, deputatul Vasile Iliuță, prefectul George Iacob și inspectorul școlar general prof. Constantin Tudor.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide