Propunere/Sala de spectacole ”Barbu Știrbei” își schimbă tarifele de închiriere în 2015

Pe site-ul Consiliului Județean Călărași a apărut un anunț spre consultare cu propunerile privind taxele și tarifele din competența instituției pentru anul 2015. Față de tarifele practicate anul acesta, se propune o schimbare în ceea ce privește sumele cerute de Centrul Cultural Județean. Astfel, dacă pentru 2014, CCJ aplică un tarife 15% din încasări pentru închierea sălii de spectacole ”Barbu Știrbei” în vederea organizării de spectacole și concerte, pentru 2015 instituția propune pe lângă acest tarif, alte două taxe.

Astfel, în afara de închiriatul sălii contra celor 15% din încasările de bilete, CCJ propune un tarif de 850 de lei/oră în zilele lucrătoare, respectiv 980 lei/oră în zilele libere sau sărbători legale pentru închiererea sălii în vederea organizării de spectacole sau concerte cu intrare liberă, exceptându-le pe cele în scop caritabil. Iar cel de-al doilea tarif propus în plus față de 2014 este cel de 520 de lei/oră în zilele lucrătoare, respectiv 380 lei/oră în zilele libere sau sărbători legale pentru serbările școlare și spectacolele organizate de ONG-uri. În rest, celelalte tarife practicate de Centrul cultural rămân neschimbate.

Proiectul de hotărâre privind aprobarea taxelor și tarifelor din competența Consiliului Județean Călărași se află în dezbatere publică până pe 16 decembrie.

Sursa foto: facebook.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Consiliul Județean, în ședință extraordinară pe 10 decembrie

Potrivit unei dispoziții a președintelui Consiliului Județean Călărași, Răducu George Filipescu, forul se convoacă în ședință extraordinară, în data de...

Închide