PSD Călărași: Moțiunea de cenzură nu va avea sorți de izbândă

Vineri, 4 Octombrie, la sediul PSD Călărași a avut loc o conferință de presă la care au participat senatoarea Roxana Pațurcă, deputatul Sorin Vrăjitoru dar și fostul ministru al Educației Ecaterina Andronescu.

Social democrații au discutat despre intenția Opoziției de a trece săptămâna aceasta, în Parlament, moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Viorica Dăncilă.

„Această intenție, care nu are niciun fundament, generată de nerăbdarea liberalilor de a pune mâna pe putere, NU are absolut nicio șansă să se concretizeze. Este absurd să credem că parlamentarii vor vota moțiunea care va genera tăierea pensiilor și salariilor românilor, unul dintre punctele ”forte” ale anunțatei guvernări liberale. Este absurd să credem că parlamentarii vor vota un act care va tăia beneficiile pentru antreprenori și care va impune un sistem de impozitare care va genera falimentul multor societăți comerciale.”, a declarat Roxana Pațurcă, președinte executiv PSD Călărași.

Senatorul Roxana Pațurcă a afirmat că, la momentul citirii în plen a textului moțiunii, în sală se aflau doar 128 de parlamentari din 465. „Aceasta spune totul despre acest demers politic demagogic al Opoziției, care nu se bucură de atenție nici măcar în rândul propriilor parlamentari” – este de părere președintele executiv al PSD Călărași.

Legat de textul moțiunii, social democrații sunt de părere că este unul slab.

„Textul nu conține cifre concrete ci este doar un mesaj politic care nu face decât să critice Guvernul și programul de guvernare, un text fără substanță. Interesul lor s-a văzut atunci când s-a citit textul moțiunii în ziua de joi, din cei 465 de parlamentari fiind prezenți doar 128. Eu sunt convinsă că această moțiune nu are sorți de izbândă.

Noi, aici în teritoriu, luptăm pentru fiecare român. De aceea, continuăm să semnăm Pactul Național pentru Bunăsarea Românilor cu fiecare cetățean din comunitatea noastră. Prin aceasta vom arăta și partidelor de Opoziție că românii își doresc continuarea măsurilor bune de guvernare, își doresc creșterea în continuare a pensiilor și salariilor, își doresc un trai mai bun.”, a concluzionat senatorul Pațurcă.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide