PSD Călărași: Până pe 15 februarie vom anunța numele candidaților la primării și Consiliul Județean

Președintele PSD Călărași, Iulian Iacomi, a declarat duminica trecută că până la jumătatea lunii februarie va fi finalizată lista cu numele candidaților pentru funcţiile de primar și de preşedinte al Consiliului Judeţean. 

„Până pe 15 februarie trebuie să înaintăm lista cu candidaţii pentru funcţiile de primar şi de președinte la Consiliul Judeţean. În mare parte stăm foarte bine cu candidații pentru primăriile din județ, dar pe municipiul Călărași facem încă un sondaj. Nume nu pot să vă dau acum, veți afla la momentul respectiv.”, a declarat Iulian Iacomi.

În ceea ce privește alegerile parlamentare, președintele interimar Marcel Ciolacu a promis că nu se vor mai impune candidați de la centru.

În cadrul conferinței extraordinare, senatoarea Roxana Pațurcă le-a transmis membrilor prezenți, conform arenamedia.ro, că PSD are capacitatea de a câștiga atât alegerile locale cât și parlamentare în județul Călărași.

„Principiul primordial de la care am pornit construcția politică a organizației județene a fost unitatea. Suntem la nivel de conducere oameni cu experiență, uniți în jurul președintelui Iulian Iacomi, și împreună am reușit obținerea unor rezultate excelente, remarcate și de domnul președinte Marcel Ciolacu.

Faptul că Iulian Iacomi este un primar care a câștigat mereu alegerile la care a candidat ne face să avem încredere că la alegerile locale de anul acesta vom identifica împreună nu numai cei mai potriviți candidați, ci câștigătorii din partea PSD.

Mai mult, faptul că suntem patru parlamentari la nivelul județului ne va oferi un plus în fața PNL la momentul alegerilor parlamentare, iar experiența noastră în acest sens va fi determinantă pentru ca PSD să câștige ambele alegeri din acest an.”, a declarat senatoarea Roxana Pațurcă.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide