PSD Călărași/Marius Dulce, candidatul la funcția de primar al municipiului Călărași

PSD Călărași și-a anunțat candidatul pentru Primăria Municipiului Călărași în prezența Ecaterinei Andronescu și a lui Codrin Ștefănescu. Dan Cristodor a fost cel care a făcut anunțul privind candidatura lui Marius Dulce la Primăria Călărași.

”Vom face un anunț important pentru locuitorii municipiului Călărași, dar și pentru memrbii și simpatizanții Partidului Social Democrat pentru că demult ne doream acest lucru și anume că anunțăm în mod oficial candidatul PSD la funcția de primar al municipiului reședință de județ, Călărași.

Săptămâna trecută, în cadrul Comitetului Executiv Național, propunerea noastră a fost validată și iată că, în această conferință de presă, unde avem alături de noi membri de la nivel național, doamna Ecaterina Andronescu, primvicepreședinte în cadrul BPN și domnul Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct, vă prezentăm propunerea noastră pentru primăria municipiului Călărași, o persoană cinstită, onestă, cu e reputație foarte bună, membru al unui singur partid politic, o persoană ce îndeplinește absolut toate criteriile de etică și integritate ale statutului PSD, căsătorit, cu doi copii, cu realizări în plan personal și profesional, o persoană de conducere în administrația publică, un călărășean ce știe să interacționeze cu oamenii, să îi asculte, Marius Grigore Dulce, viitorul primar al municipiului Călărași.

În ceea ce privește realizarea obiectivelor Organizației Județene a PSD Călărași vizavi de alegerile din luna iunie sunt următoarele: câștigarea președenției Consiliului Județean, câștigarea primăriei reședință de județ, Călărași, câștigarea municipiului Oltenița, câștigarea orașelor Lehliu Gară, Budești și Fundulea, orașe care sunt deja ale noastre. Noi, când declarăm că vom câștiga președenția Consiliului Județean Călărași știm ce declarăm, în urma unei munci de echipă de doi ani de zile. Aceste lucruri se vor îndeplini cu siguranță, iar din 6 iunie 2016 PSD Călărași va avea președinte de Consiliu Județean, va avea primari ai municipiilor de județ și va avea primar în toate localitățile din orașele și comunele județului Călărași.Vizavi de alianțe nu vom face nici un fel de alianță pre-electorală. Vrem să ne vedem fiecare forța, vrem să vedem ce obținem fiecare în urma votului. Dacă va fi cazul vom vedea unde vom face alianțe post electorale”, a menționat președintele PSD Călărași, Dan Eugen Cristodor.

Ecaterina Andronescu: ”Călărășiul are foarte multe lucruri neîndeplinite la timp și așteaptă proiectele pe care le merită. Domnule primar Marius Dulce, dacă veți câștiga alegerile și sper să le câștigați să nu vă așteptați la o mare cunună de lauri. Nu uitați că vă așteaptă o mare responsabilitate, trebuie să vorbiți cu oamenii să vedeți ce așteptări au de la dumneavoastră și să duceți la îndeplinire astfel de așteptări. Eu, dascăl fiind, nu am cum, domnule primar să nu vă cer să așezați pe primele trei locuri de priorități școlile din municipiul Călărași. Spun asta pentru că acolo învață copiii noștri, tot ceea ce avem mai valoros pe lumea aceasta.

Dumneavoastră o să preluați mandatul odată cu lansarea noilor programe europene și veți avea cu ce să duceți la îndeplinire obiectivele. Mi-aduc aminte că, atunci când am venit în Călărași, în 2001, era o școală neterminată care este neterminată și acum. Aveți foarte multe de rezolvat, inclusiv locurile de muncă pentru generațiile tinere. Dacă m-ați întreba de ce v-aș susține v-aș răspunde că de când vă cunosc vă pasă de oameni și mi se pare că aceasta este o calitate importantă pentru liderul unui oraș și am mai văzut că sunteți pus pe treabă, un om care vrea să lase în urma lui, nu vreau să reproduc o expresie prezidențială, lucruri bine făcute. Sper ca toți călărășenii să vă dea votul, domnule viitor primar.”

Marius Dulce: ”Onoarea ce mi s-a acordat mă responsabilizează, în primul rând în fața echipei pe care trebuie să o reprezint, dar și în fața cetățeanului cu care stau față în față de patru ani și pe care am încercat să îl ajut, iar acolo unde nu am făcut-o am spus că nu este legal, nu pot, să meargă în alte părți pentru că nu am competența necesară pentru a rezolva anumite probleme. Ceea ce vedeți astăzi este rezultatul unei echipe, o echipă care la început multă lume nu credea, dar care știe să câștige alegeri. De aceea, dacă am această responsabilitate, a echipei sunt obligat și cu siguranță, targetul meu în 2016 este să câștig Primăria Călărași și 11 consilieri locali. Asta știu, nu este posibil decât cu toată echipa alături și cu cetățenii municipiului alături. Dacă mă gândesc la Călărași îmi vine în minte un singur cuvânt, infrastructură și spun asta pentru că municipiul Călărași, ca să devină un oraș de secolul 21 îi trebuie infrastructură rutieră și pietonală, iar fără realizarea acesteia nu putem să gândim mai departe. La momentul acesta, dacă cineva intra în oraș se pierde, chiar dacă suntem un oraș mic, nu știe pe unde să o ia. În targetul și proiectul meu se regăsește și accesarea fondurilor europene pentru că fără acești bani nu putem dezvolta orașul.”

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide