PSD / Ciprian Pandea: „Suntem încrezători într-o victorie la alegerile de duminică”

Ne mai despart câteva zile până duminică, când ne vom alege parlamentarii pentru următorii 4 ani în administraţia centrală.

Organizaţia judeţeană PSD Călăraşi, prin vocea preşedintelui interimar  Ciprian Pandea, este încrezătoare că victoria la aceste alegeri îi aparţine.

„Avem cel mai coerent şi concret program de guvernare. Dacă vorbim de proiectul bugetului general consolidat pe anul viitor, avem în vedere creşterea veniturilor populaţiei, investiţii masive, reducerea taxelor. În această campanie am vorbit cu fiecare cetăţean al acestui judeţ şi am aflat care sunt problemele stringente ale călărăşenilor şi implicit ale românilor. Oamenii au nevoie de creşterea salariilor minime, creşterea salariilor în educaţie, sănătate şi în sectorul public. Pensionarii doresc creşterea punctului de pensie şi a pensiei minime garantate”, ne-a declarat Pandea.

Partidul Social Democrat crede că principalele surse pentru creşterea veniturilor sunt fondurile europene. „Săptămâna aceasta investiţiile şi întreprinzătorii privaţi au fost subiectele principale ale campaniei noastre. L-am avut invitat pe dl. ministru al fondurilor europene şi al finanţelor, Eugen Teodorovici, un ministru profesionist pe mandatul căruia România nu a pierdut nici măcar un cent din banii europeni. Echipa noastră susţine investiţiile în agricultură, în special refacerea sistemului de irigaţii, plăti directe suplimentare în agricultură, dezvoltare regională, însemnând drumuri judeţene, reţea apa-canal, reabilitare termică şi dezvoltarea întreprinderilor mici şi mijlocii”, susţine tânărul lider al social democraţilor călărăşeni.

Echipa cu care PSD Călăraşi intra în competiţia electorală de duminică este o echipă de oameni competenţi, determinaţi şi buni profesionişti în activitatea pe care aceştia o desfăşoară. „Sunt foarte mulţumit de modul în care au decurs aceste săptămâni, fiecare candidat şi-a îndeplinit toate obiectivele aflate pe agendă, am crezut din prima clipă în şansa pe care o avem cu aceşti oameni pe listă şi cred în continuare într-o victorie care nu ne va urca pe un piedestal ci ne va obliga să facem lucrurile să se mişte în direcţia cea bună. Ne dorim atât noi cât şi călărăşenii o guvernare de stânga, în interesul nostru, al tuturor.”, a mai declarat Ciprian Pandea.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide