PSD/După primvicepreședintele Samoilă, și vicepreședintele Marian Sbârcea și-a dat demisia

Odată cu stabilirea listelor de candidați pentru alegerile parlamentare din această iarnă și schimbările de la nivelul conducerii au apărut și nemulțumirile în cadrul organizației județene a PSD Călărași.

Primul care și-a anunțat demisia a fost primvicepreședintele Ion Samoilă, urmat acum de vicepreședintele Marian Sbârcea. Acesta a declarat pentru Obiectiv că nu se regăsește în noua echipă, astfel că preferă să rămână un simplu membru.

„Cel mai probabil luni îmi voi depune oficial demisia la sediul organizației, dar acum vreau să fac public acest lucru. Demisionez din funcția de vicepreședinte și, de asemenea, voi lua în calcul dacă voi demisiona și din partid, asumându-mi în acest fel pierderea funcției de consilier județean.”, ne-a declarat Marian Sbârcea.

Marian Sbârcea a coordonat alegerile pe Colegiul 3, acesta afirmând că a avut cele mai bune rezultate la alegerile locale, din cadrul organizației, cel mai mare număr de consilieri locali și dublarea funcțiilor de primar câștigate.

Fiul lui Marian Sbârcea, Marius Sbârcea, deține în prezent funcția de președinte al TSD Călărași, dar și acesta se gândește dacă va mai continua cariera politică în cadrul organizației județene Călărași.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Roxana Paţurcă: „Pentru mine este foarte important ca la sfârşitul mandatului să pot prezenta, cu mândrie, în faţa călărăşenilor, toate proiectele pe care am reuşit să le realizăm”

Roxana Natalia Paţurcă a fost nominalizată de către organizaţia judeţeană a PSD Călăraşi şi validată de către Comitetul Executiv Naţional...

Închide