Răducu Filipescu: Acum trebuie să aducem cel mai bun Guvern pentru români

Guvernul PSD Viorica Dăncilă a fost demis de plenul Parlamentului, care a aprobat ieri moțiunea de cenzură depusă de opoziție cu 238 de voturi „pentru”. Au fost prezenți 399 parlamentari și s-au consemnat 245 de voturi, dintre care 238 pentru adoptarea moțiunii.

Senatorul liberal Răducu Filipescu, vicepreședinte regional și fost președinte al PNL Călărași, a scris pe pagina sa de facebook că PNL trebuie să aducă cel mai bun Guvern pentru români.

„Am scăpat de cel mai ruşinos şi incompetent Guvern al României din ultimii 30 de ani. Conducerea şi toţi parlamentarii Partidului Naţional Liberal s-au implicat pentru succesul moțiunii, au luptat pentru fiecare vot și au convins parlamentarii din alte partide să voteze moțiunea.

A fost o muncă foarte dificilă fiindcă, în ultimele zile, toți parlamentarii care au semnat moțiunea au fost supuși unui asalt furibund de amenințări și promisiuni pentru a nu vota moțiunea. Acum trebuie să aducem cel mai bun Guvern pentru români.”

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide