Răducu Filipescu despre reîntoarcerea deputatului Aurel Nicolae în PNL: „Noi suntem un fel de gară, toată lumea se întoarce în depou”

Partidul Naţional Liberal a negociat în ultima perioadă o alianţă cu UNPR pentru alegerile parlamentare. Într-un final s-a decis că partidul nu va face o alianţă cu UNPR. Răducu Filipescu, președintele PNL a spus într-o conferință de presă că liberalii vor merge singuri la alegerile parlamentare din toamnă.

„Au fost niște discuții care nu s-au încheiat așa cum trebuia să se încheie, și nu trebuie neapărat să ne referim la faptul că s-au câștigat sau nu niște județe, nu acesta era subiectul. Problema este că Oprea a făcut în continuare ce credea el că este bine să facă și i-a îndemnat pe toți către PSD. Mare parte dintre cei de la UNPR au plecat către PSD, iar alianța cu UNPR, practic nu ne aducea nouă niciun beneficiu, pe lângă faptul că alianța cu UNPR nici nu era foarte agreată în PNL. S-a ajuns la concluzia foarte clară că PNL este un partid mare, cel mai mare partid de dreapta și până la urmă putem merge și singuri în campanie”, a spus Răducu Filipescu.

Întrebat despre posibilitatea reîntoarcerii deputatului UNPR, Aurel Nicolae, în PNL, Răducu Filipescu a spus: „Noi îl primim, cum să nu, noi suntem un fel de gară. Toată lumea se întoarce și intră în depou”.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide