Răducu Filipescu: Eu mă gândesc serios dacă mă duc la acest referendum

Senatorul PNL, Răducu Filipescu, și-a exprimat punctul de vedere, în cadrul unei conferințe de presă, în ceea ce privește Referendumul din 6-7 octombrie a.c. Acesta a spus că, din moment ce peste 86% dintre cetățeni se declară creștini și înțeleg familia în sensul biblic, nu vede care mai este rolul unui referendum care să consființească ceea ce cred românii.

Deși se declară conservator, spunând că nu înțelege cum se pot căsători două persoane de același sex, senatorul Răducu Filipescu crede că este important ca România să respecte libertatea cetățenilor săi.

„Nu dai banii la primării să-și rezolve cofinanțările pentru proiecte, în schimb arunci banii pe o întrebare pe care până și Dragnea a zis că nu o înțelege. Parcă am făcut eu întrebarea, nu ei. Asta a fost o chestiune de moblizare a PSD ca să acopere alte probleme ale lor…”, a declarat Filipescu.

Pentru că nu vede rostul acestui Referendum, Filipescu a declarat că înclină să nu meargă la vot.

„Eu mă gândesc serios dacă mă duc la acest referendum. Mă duc să votez… nimic? Eu  nu spun că mi se pare normal să se căsătorească bărbat cu bărbat sau femeie cu femeie, dar nu mă interesează viața lor. E treaba lor, dacă ei se iubesc să se iubească. Tema este falsă. Trăim într-o democrație în care fiecare trebuie să-și trăiască viața de familie așa cum vrea el.”

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide