Răducu Filipescu: „Nici în visele mele cele mai negre nu pot să accept să fim egali cu PSD-ul”

Președintele PNL Călărași, Răducu Filipescu, a vorbit în prima conferință de presă organizată după alegerile locale, despre cum se vor împărți locurile de deputați între PNL și PSD în Călărași. „Avem două locuri eligibile, dacă suntem serioși și întregi ne putem gândi și la 3 locuri, dar care după părerea mea ar fi un efort fantastic. Vă rog să mă credeți că am obosit să tot ridic ștacheta atât de sus. Vom vedea… Singura variantă de a nu face PNL-ul 3 deputați este ca PSD-ul să obțină mai mult de 40%. Dacă PSD-ul face nu mai mult de 40%, noi avem 3 deputați. Deci, 4 parlamentari, 3 deputați și 1 senator. Dacă luăm 3 deputați din 4 este un succes pentru noi, dacă luăm 2 este ceva normal pentru noi, împărțim frățește cu PSD, 2 cu 2. Adică noi de la parlamentare să devenim egali cu ei, nici în visele mele cele mai negre nu pot să accept să fim egali cu PSD-ul. Cum să fiu egal cu PSD-ul? Plec acasă!”, a declarat președintele PNL, Răducu Filipescu.

Cât despre candidații pentru funcția de deputat, Răducu Filipescu a spus că parlamentarii în funcție își vor disputa cele două locuri. „Deocamdată trebuie discutat cu parlamentarii în funcție – Dan Motreanu, Raluca Surdu, Liviu Tomoioagă, de Iulian Dumitrescu nu se pune problema, rămâne la Prahova.”

 

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide