Răducu Filipescu, senator PNL: „Trebuie schimbat Guvernul! PNL trebuie să își asume guvernarea!”

Prezent în conferința de presă organizată, la finalul săptămânii trecute, de PNL Călărași, după victoria liberalilor în cadrul alegerilor europarlamentare, senatorul Răducu Filipescu a declarat că următorul pas care trebuie făcut rapid este cel de a depune moțiunea de cenzură prin care să fie dat jos Guvernul PSD.

Filipescu a spus că românii și-au manifestat clar dezaprobarea față de această guvernare chiar dacă alegerile au fost pentru Parlamentul European.

„Important este că trebuie schimbat Guvernul. Dacă mă întrebați dacă ne angajăm noi ca partid să preluăm guvernarea vă spun clar că e nevoie să ne angajăm. Că ne aduce un plus sau ne poate aduce un minus pentru celelalte campanii, mai puțin contează. Este foarte posibil ca la masa rotundă să se așeze toți conducătorii și să găsească varianta de a schimba acest Guvern cu o largă majoritate policoloră care va funcționa, din punctul meu de vedere, destul de greu dar va funcționa. O facem (n.r. majoritatea) cu USR, cu PMP, cu o parte consistentă din ALDE, cu Pro România, o facem cu toată lumea, numai PSD-ul să nu fie.

Trebuie să negociem în două săptămâni un Guvern, că o să fim în afara Europei dacă mai stăm cu PSD la guvernare. PNL și USR vor avea portofolii în concordanță cu procentul obținut la alegeri, ceilalți vor avea câte unu, două portofolii fiecare.”

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide