vineri, decembrie 8, 2023
AcasăCULTURA„RAȚA SĂLBATICĂ” de Henrik Ibsen, cu Victor Rebengiuc, la Călărași

„RAȚA SĂLBATICĂ” de Henrik Ibsen, cu Victor Rebengiuc, la Călărași

- Advertisement -

Centrul Cultural Județean Călărași vă așteaptă la spectacolul de teatru „Rața sălbatică” ce se va desfășura în data de 8 Decembrie 2015 începând cu orele 18:00, în sala de spectacole „Barbu Știrbei”.

O perspectivă unică a fundamentului existenţei umane, „Raţa sălbatică” ilustrează perfect anumite teme şi idei controversate, dar de certă actualitate atât în timpul lui Ibsen cât şi în prezent. Este un autentic exerciţiu de teatru modern, prin conţinut şi prin fina analiză psihologică a personajelor, dar mai ales prin constantele referinţe la trecut, un trecut care bântuie prezentul protagoniştilor şi îi împiedică să-şi trăiască clipa şi să viseze la viitor.

Regia spectacolului poartă semnătura lui Peter Kerek, din distribuție făcând parte: Victor Rebengiuc, Șerban Pavlu, Constantin Cojocaru, Gheorghe Ifrim, Manuela Ciucur, Ioana Anastasia Anton și Adrian Titieni. „Raţa sălbatică” a avut premiera la începutul lunii Octombrie a acestui an, fiind propunerea Teatrului Bulandra din București pentru înlocuirea spectacolului „Unchiul Vanea”.

Vă așteptăm la ultimul spectacol de teatru prevăzut a se desfășura în cadrul stagiunii de spectacole „Toamnă culturală” 2015.

 

 

 

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite