Războiul comunicatelor în ALDE Călărași/Dragu vs Dumbravă

Astăzi, pe adresa de mail a publicațiilor locale, a sosit un mail prin care co-președintele ALDE Călărași, Bogdan Georgescu, anunța desemnarea ca și candidat al acestei formațiuni la Primăria Călăraşi pe Nicolae Dragu, fost primar al municipiului vreme de trei mandate.

Ulterior, Virgil Dumbravă, președinte al organizației municipale, aspirant la poziţia de candidat la Primărie, reacționa, printr-un alt comunicat, spunând că de fapt nu s-a luat încă decizia în ceea ce privește candidatul pentru funcția de primar al Călărașiului.

COMUNICAT BOGDAN GEORGESCU

În urma evaluărilor, efectuate la solicitarea conducerii centrale a ALDE, prin sondaj de opinie realizat de către profesionişti acreditaţi în cercetare sociologică, domnul Nicolae Dragu a obţinut cele mai mari valori ale încrederii cetăţenilor şi ale intenţiei de vot pentru funcţia de primar al Municipiului Călăraşi.

Urmare a rezultatului sondajului de opinie, domnul Nicolae Dragu a fost desemnat, de către conducerea centrală a partidului, candidat la funcţia de primar al Municipiului Călăraşi, din partea ALDE.

Comunicarea deciziei a fost facută de domnul preşedinte Călin Popescu Tăriceanu, copreşedinte ALDE, în prezenţa conducerii Filialei judeţene Călăraşi şi a domnilor Nicolae Dragu şi Virgil Dumbravă.

Filiala Judeţeană Călăraşi a ALDE, salută cu satisfacţie decizia conducerii centrale de a desemna pe domnul Nicolae Dragu drept candidat la funcţia de primar al Municipiului Călăraşi şi exprimă public încrederea în şansele candidatului nostru, al ALDE, de a câştiga competiţia electorală pentru funcţia de primar al Municipiului Călăraşi.

Totodată, Filiala Judeţeană Călăraşi a ALDE, susţine public necesitatea respectării stricte a legii, atât în campania electorală, cât şi în ziua votului, militând pentru sancţionarea cu maximă severitate a abuzurilor sau a încercării de influenţare a cetatenilor prin mijloace nelegale sau ameninţări.

Suntem convinşi că menţinerea climatului de legalitate, respectându-se cu sfinţenie dreptul la opinie al cetăţeanului, mai ales în perioada alegerilor, este în interesul major al cetăţenilor. Numai alegerile libere, fără constrângeri, pot asigura, cu adevărat, reprezentativitatea mandatelor încredinţate de cetăţeni prin vot.

Bogdan Georgescu

copreşedinte,

Filiala Judeţeana Călăraşi a ALDE

COMUNICAT VIRGIL DUMBRAVĂ 

Extras din comunicatul domnului Georgescu
„Comunicarea deciziei a fost facută de domnul preşedinte Călin Popescu Tăriceanu, copreşedinte ALDE, în prezenţa conducerii Filialei judeţene Călăraşi şi a domnilor Nicolae Dragu şi Virgil Dumbravă.
Filiala Judeţeană Călăraşi a ALDE salută cu satisfacţie decizia conducerii centrale de a desemna pe domnul Nicolae Dragu drept candidat la funcţia de primar al Municipiului Călăraşi şi exprimă public încrederea în şansele candidatului nostru, al ALDE, de a câştiga competiţia electorală pentru funcţia de primar al Municipiului Călăraşi.”

Comunicat

Pentru buna informare a cetatenilor Calaraseni si in special a membrilor de partid ALDE, va informez ca acest comunicat contine o mare dezinformare, domnul presedinte Tariceanu si domnul presedinte Constantin nu au luat o decizie in privinta candidaturii domnului Dragu sau a domnului Dumbrava la Primaria Municipiului Calarasi. S-a discutat pe marginea unui sondaj de opinie, urmand ca in perioada urmatoare sa avem discutii in cadrul filialei, apoi sa rediscutam cu conducerea centrala a partidului cand va fi desemnat candidatul partidului la Primaria Municipiului Calarasi.

Deasemenea nu s-a discutat nimic in cadrul biroului executiv municipal ALDE sau in cadrul biroului executiv judetean ALDE si mai mult decat atat comunicatul de presa este semnat doar de Georgescu nu si de celalalt copresedinte cum ar trebui.

Va multumesc
Virgil Dumbrava
Presedinte ALDE Filiala Municipala Calarasi

1 Comentariu

  1. călărăşean neoş
    9 martie 2016 - 13:59

    georgescule tie nu ti-e rusine? umbli capiu cu fosila aia expirata dupa tine?care sondaj? cine l-a facut si unde ? ma da’mincinosi mai sunteti !

    Raspunde

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide