Reabilitarea centrului pietonal al municipiului Călărași și modernizarea străzilor București și prel. București au intrat în linie dreaptă!

Astăzi, primarul Daniel Ștefan Drăgulin, alături de colegii din conducerea primăriei, a luat câteva decizii importante cu privire la unele soluții ce erau necesare în cadrul Documentațiilor de Avizare a Lucrărilor de Intervenții ( DALI) ce stau la baza aplicațiilor care se vor depune în cadrul Axei 4.1 a Regio 2014-2020 destinată dezvoltării urbane.

Ambele proiecte vizează îmbunătățirea mobilității urbane:
-primul în zona centrului vechi al municipiului, prin crearea unui share space și a unei promenade între străzile Sloboziei și Dobrogei și care va însemna, pe scurt, revitalizarea întregului centru al municipiului Călărași
-al doilea proiect prin îmbunătățirea sistemului rutier și încurajarea folosirii transportului în comun pe strada București-prel. București.

Aceste aplicații vor fi depuse spre evaluare în perioada mai-iunie a anului 2018, ele fiind primele din pachetul de proiecte pregătit de Primăria Municipiului Călărași finanțabile prin fonduri europene nerambursabile.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide