Rechizite pentru 70 de copii nevoiași

Asociația „Pentru un Călăraşi mai bun”, în colaborare cu DGASPC Călărași, a organizat sâmbătă, 8 septembrie, la Centrul Sf. Maria, o acțiune de suflet, ai cărei beneficiari au fost 70 de copii, care provin din familii nevoiașe.

Aceștia au primit ghiozdane, pline cu rechizite școlare, pentru a porni cu dreptul, în noul an școlar. Donația a fost făcută de oameni de suflet, care provin din diferite medii sociale, care au înțeles că un gest mic, făcut de ei, crează o bucurie mare în sufletul copiilor.

Președinta Asociației „Pentru un Călăraşi mai bun”, Virginica Crețu, a declarat:
„Vreau să le mulţumesc oamenilor cu suflet mare, care au făcut posibilă această acţiune: Ciprian Pandea, Diaconeasa Petruţa, Aurica, Bogdan şi Doru Tărăcilă, Maria Angela Bobeică, Simona, Cătălina şi Marius Sbârcea, Diaconescu Amelia, Marius Stroe, Lucian Carapidis, Denisa Jilăveanu, Doiniţa Nicolae şi, nu în ultimul rând, doamnei director de la D.A.S. Călăraşi, Claudia Stanca. Vom continua derularea unor asfel de proiecte.”

La rândul său, directorul-executiv al DGASPC Călărași, Doinița Nicolae, a spus:
„De fiecare dată, găzduim și participăm direct la organizarea unor astfel de acțiuni umanitare, unde beneficiari sunt copiii. Dorința de a le bucura sufletul este superioară gestului modest făcut de fiecare dintre noi, pentru a le da un start bun, fie că este vorba de școală sau de alte momente din viața lor.

Investiția în educație este cea mai importantă și vom susține aceste activități, menite să le dea o șansă copiilor la un viitor mai bun. Mulțumim Asociației „Pentru un Călăraşi mai bun”, le mulțumim tuturor celor care s-au implicat să le aducă un zâmbet copiilor, într-o zi de sărbătoare, de Sf. Maria, cei care poartă acest nume fiind sărbătoriți cu tort și băuturi răcoritoare, evenimentul fiind găzduit în Centrul Sf. Maria, al cărui hram a fost sărbătorit în aceeași zi.”

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide