Rectificări în bugetul Consiliului Județean Călărași

La ședința extraordinară de Consiliu Județean de marți, 29 decembrie, consilierii au aprobat proiectul ce viza rectificarea bugetului propriu al Judetului Calarasi pe anul 2015.

În expunerea de motive se arată că, prin Hotararea Guvernului nr. 995/2015 privind alocarea unei sume din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2015, pentru unele unităţi administrativ-teritoriale, judetului Calarasi i-a fost repartizat suma de 1.102 mii lei, cu urmatoarele destinatii:

  1. 87 mii lei pentru achitarea arieratelor înregistrate şi raportatela Ministerul FinanţelorPublice la data de 30 noiembrie 2015, de catre Spitalul Judetean de Urgenta Calarasi;
  2. 1015 mii lei pentru plata sumelor necesare punerii in executare a sentinţelor judecătoreşti ce au avut ca obiect acordarea de tichete de masa personalului angajatla Spitalul Judeteande Urgenta Calarasi sila Spitalulde Psihiatrie Sapunari.

Potrivit reglementarilor prevazute in actul normativ, sumele alocate si rămase neutilizate la finele exerciţiului bugetar 2015, se reflectă în excedentul bugetului local şi se utilizează în anul următor cu aceeaşi destinaţie pentru care aceste fonduri au fost alocate.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Șase tone de legume, confiscate de poliţişti

Poliţiştii din Călăraşi continuă activităţile în cadrul acţiunii naţionale „Sărbători de iarnă în siguranţă” pentru protejarea drepturilor și intereselor comerciale...

Închide