„Regina sportului călărăşean”, Adriana Ailincăi, încă o medalie de aur pentru România şi pentru Călăraşi

Adriana Ailincăi, „Regina sportului călărăşean”, aşa cum o alintă, mândru, directorul CSM Călăraşi, prof. Dumitru Chirilă, a obţinut încă o medalie de aur pentru echipa României, de data aceasta la Campionatele Europene de Canotaj Juniori desfăşurate în Germania, la Krefeld, în perioada 19-21 mai 2017.

Alături de ceilalţi 39 de sportivi componenţi ai lotului României care au participat la această competiţie, Adriana Ailincăi a reuşit, alături de Maria Tivodariu (Dinamo Bucureşti) să se califice în finala de dublu rame, reuşind să o şi câştige. România a obţinut astfel medalia de aur, urmată pe locul doi de echipa Italiei şi pe locul trei de echipa Germaniei.

La acest campionat, România a obţinut patru medalii de aur, două de argint şi una de bronz, clasându-se pe locul doi pe naţiuni.

Adriana Ailincăi a fost descoperită de antrenorii Daniel Bănăţeanu şi Eugen Suciu în judeţul Vaslui, venind la Călăraşi şi făcând parte din Clubul Sportiv Municipal de la vârsta de 13 ani.

Directorul CSM Călăraşi, prof. Dumitru Chirilă ne-a spus despre Adriana Ailincăi că este una dintre cele mai complete sportive din câte a cunoscut.

„Adriana este un caracter minunat, un om foarte inteligent, care nu se plânge niciodată, compatibilă cu efortul, care a demonstrat de foarte mică ce performanţe poate obţine, în clasa a VIII-a devenind campioană naţională de juniori. Acum, după această nouă performanţă incredibilă, Adriana m-a sunat şi mi-a spus: dom profesor, am mai făcut un pas către Tokyo. De altfel, visul Adrianei este să reprezinte Călăraşiul, cu lotul naţional al României, la Olimpiada de la Tokyo din 2020.”, ne-a mai declarat profesorul Dumitru Chirilă.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide