Reîncep lucrările la Grădinița din incinta Școlii Tudor Vladimirescu din Călărași

În septembrie 2014 Primăria municipiului Călărași a preluat investiția „Construire grădiniță cu 8 grupe„ situată în incinta Școlii Gimnaziale Tudor Vladimirescu din strada Macului, municipiul Călărași, ulterior solicitând Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice fonduri pentru continuarea investiției.

Recent, instituția respectivă a aprobat solicitarea municipalității călărășene, urmând să aloce fondurile necesare.

În noua construcție copiii vor beneficia de 8 săli de grupă, cabinet psihologic, un amfiteatru de spectacole și festivități, sală de sport, bibliotecă, sală de stimulare senzorială, centru de documentare și spațiu de joacă.

Municipiul Călărași a solicitat Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice includerea in Programul naţional de dezvoltare locală, subprogramul “Regenerarea urbană a municipiilor şi oraşelor”. Cofinanțarea nerambursabilă asigurată prin acest program este de 385.000 lei, iar finanțarea din bugetul local este de 1.332.998 lei.

Lucrările vor începe imediat după obținerea tuturor avizelor și autorizațiilor, Primăria dorindu-și ca lucrările să fie finalizate până la începerea noului an școlar.

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Tariful pe oră al zilierilor creşte de la 1 iulie. Cu cât pot fi plătiţi minim aceştia?

Chiar dacă remuneraţia acordată zilierilor se negociază între părţi, legea stabileşte o limită inferioară, care depinde de salariul minim brut...

Închide