RomânIA cu povești/Atelier de basme – Școala Gimnazială Mircea Vodă Călărași

În perioada 8-11 iunie s-a desfășurat la București Festivalul „RomânIA cu povești”, inițiat de Asociația Gradusart București, parteneri Cărturești Verona, Clubul Țăranului Român și Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași. Evenimentul și-a propus să aducă în atenția tuturor IA și meșteșugul popular.

În cadrul acestui eveniment, duminică, 11 iunie, s-a desfășurat la Călărași un Atelier de Basme românești. Locul în care s-au depănat poveștile a fost Școala Mircea Vodă Călărași, povestitoare fiind Adriana Ene, realizatoarea emisiunii „Bucuria Poveștilor” de la Radio Trinitas, iar ascultătorii au fost elevii și cadrele didactice participante la eveniment.

În după-amiaza aceleiași zile, un grup de elevi ai școlii, condus de dna prof. Emilia Scîntei, au urcat pe scena festivalului, purtând cu mândrie IA românească și interpretând cu drag cântece și dansuri autentice.

La finalul întâlnirii, oaspeții noștri ne-au invitat cu un grup de copii ai școlii la București pentru a povesti împreună, în direct, la una dintre emisiunile mediate de Adriana Ene.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide