Rromii nu au ţinut cont de recomadările primăriei şi s-au ales iar cu dosare penale

Rodica Dohot. După ce în urmă cu aproximativ o lună, primarul municipiului Călăraşi, Daniel Ştefan Drăgulin a avut o întrevedere cu reprezentanţii cetăţenilor de etnie rromă din Călăraşi, în vederea organizării nunţilor într-un mod mai paşnic, nu mică a fost mirarea cetăţenilor municipiului Călăraşi când, în după amiaza zilei de 20 iunie, pe strada Tudor Vladimireascu, paranghelia se făcea în acelaşi mod.

Diferenţa faţă de alte nunţi organizate până acum a fost aceea că, lăutarii au adus şi mai multe boxe, volumul muzicii a fost şi mai mare iar strada nu s-a mai blocat parţial, ci în totalitate.

De aceea, în seara de 20 iunie a.c., în jurul orei 20.00, o patrulă de poliţie din cadrul Biroului Ordine Publică Urban s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Călăraşi a fost blocată circulaţia publică, de către M. Marian, de 31 ani, din aceeaşi localitate, care a organizat nunta fiicei sale şi din cauza nuntaşilor adunaţi pe partea carosabilă, pe acel segment de drum nu se putea circula. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de blocare cu intenţie a drumului public, urmând a se propune soluţie prin parchet.

Nu ne mai miră nimic cu privire la acest subiect decât faptul că, dacă tatăl miresei avea 31 de ani, oare câţi ani are mireasa?

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide