Roxana Pațurcă, președinte OFSD Călărași: „Rovana Plumb are toată susținerea noastră pentru șefia Consiliului Național al PSD”

În zilele de 20-21 martie a.c. vor avea loc alegeri pentru desemnarea viitorului președinte al Consiliului Național al PSD, funcție pentru care a fost propusă Rovana Plumb.

Ministru al Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, Rovana Plumb este vicepreședintă a Partidului Social Democrat, președintă a Organizației de Femei a aceluiași partid si vice-președintă a PES Women.

În fața a aproximativ 1500 de femei social democrate, printre care și o delegație din Călărași condusă de Roxana Pațurcă, președinta OFSD, reunite pentru lansarea în dezbatere publică a Pactului pentru demnitatea femeii, aceasta a declarat că a acceptat propunerea de a candida pentru funcția respectivă.

„Mulțumesc pentru propunere. Sunt onorată să spun că da, voi candida pentru președinția Consiliului Național al PSD. Mă bucur că am prilejul să confirm această candidatură alături de voi, de liderii noștri. Îmi asum această candidatură, e nevoie să facem din Consiliul Național o structură de legatură  între partid, parlamentari și membrii Guvernului”, a afirmat Rovana Plumb.

Președinta femeilor social democrate din județul Călărași, Roxana Pațurcă, ne-a declarat că este încântată că Rovana Plumb va candida la președinția Consiliului Național al PSD, fiind astfel prima femeie care ar conduce acest for, și pe care o va susține, alături de colegii din Călărași, necondiționat.

„O cunosc foarte bine pe doamna Rovana Plumb, cu care am colaborat cu succes în cadrul Organizației Naționale de femei a PSD, am apreciat-o întotdeauna pentru calitățile sale organizatorice și mă bucur ca iată, chiar în preajma Zilei Femei, domnia sa și-a confirmat candidatura. Este o onoare pentru noi femeile din PSD ca președinta organizației noastre să preia această funcție importantă. Este o persoană responsabilă, implicată, care se va achita cu brio de sarcinile acestei noi poziții. Rovana Plumb are toată susținerea noastră pentru șefia Consiliului Național al PSD.”

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Asociația Părinți pentru Ora de Religie are filială și în Călărași/Vezi componența Consiliului director

Conform site-ului avereabisericii.ro, săptămâna trecută, pe 5 martie, în sala ”Barbu Știrbei” a Centrului Cultural Județean, a avut loc constituirea...

Închide