Roxana Pațurcă, reconfirmată ca vicelider al grupului PSD din Senatul României

Senatoarea Roxana Pațurcă a fost reconfirmată ca vicelider al grupului PSD în Senatul României și pentru această sesiune parlamentară. De asemenea, aceasta a fost realeasă în Comisia de Buget Finanțe, iar în această sesiune va face parte și din Comisia de Mediu.

„O parte din responsabilitățile liderului de grup Șerban Nicolae îmi vor reveni mie și sper să nu dezamăgesc. Din această postură voi face parte din echipa de comunicare de la nivel național.”, a declarat senatoarea Pațurcă.

Prezentă în conferința de presă de săptămâna trecută, Roxana Pațurcă a anunțat că la Comisia de Buget Finanțe se află pe ordinea de zi creșterea plafonului pentru plata TVA de la 220.000 de euro la 300.000 de euro, eliminarea unor comisioane bancare, atât pentru persoane fizice dar și pentru persoane juridice, iar pentru persoanele cu venituri mici se dorește eliminarea comisionului la verificarea soldului și extragerea de numerar. Se dorește, de asemenea, scutirea la plata impozitului pe clădiri a construcțiilor noi până la momentul vânzării/inchirierii acestora.

Aceasta a mai spus că, de fiecare dată când este nevoie, aduce în discuțiile Comisiei problemele județului Călărași pentru a fi soluționate.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide