S-a semnat contractul de lucrări pentru Piața Centrală Călărași

A fost semnat contractul de lucrări pentru construcția Pieței Mari din centrul municipiului Călărași. Autoritățile locale promit că într-un an de zile aceasta va intra în circuitul comercial și arhitectural al orașului. Fosta Piață Agroalimentară a fost demolată în urmă cu aproximativ un an pentru a face loc viitoarei construcții.

Piața va fi redenumită în Piața Unirii iar arhitectura va fi în stil brâncovenesc. Construcția va îngloba trei corpuri legate printr-o zonă pietonală delimitată de coloane.

– corp central cu regim de înălţime parter + etaj;

– două corpuri parter dispuse simetric lateral faţă de axul central- dreapta/stânga.

Valoarea investiţiei este de 5.961.970,87 lei la care se adaugă TVA în sumă de 1.132.774,46 lei, din care C+M este de 4.552.794,71 lei la care se adaugă TVA în sumă de 865.030,99 lei.

„Centrul vechi al municipiului Călărași intră, prin semnarea acestui contract de lucrări, într-o etapă de modernizare, ce se va continua, așa cum ne-am propus, cu reabilitarea întregului centru pietonal, de la str. Sloboziei până la str. Dobrogea, cu ajutorul fondurilor europene.”, a declarat primarul Daniel Drăgulin.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide