S-au stabilit candidații PSD/Targetul real și realist al organizației călărășene – 1 senator și 2 deputați

Comitetul executiv al organizației județene a PSD Călărași a ales luni, 3 octombrie, persoanele care vor candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie a.c. Conform sufragiilor obținute în CEx, ordinea acestora este următoarea:

Senat

1. Dan Eugen Cristodor (președinte organizația PSD) – 87 voturi

2. Iulian Iacomi (primar Lehliu Gară) – 69 voturi

Camera Deputaților

1. Ion Samoilă (președinte executiv) – 121

2. Roxana Pațurcă (președinte OFSD) – 85

3. Marius Sbârcea (președinte Organizația de Tineret) – 84

4. Sorin Vrăjitoru (vicepreședinte) – 82

De remarcat că pe lista de candidați s-a aflat și prefectul George Iacob, însă acesta nu a primit suficiente voturi din partea membrilor CEx, situându-se abia pe locul 6.

Conform calculelor electorale făcute în interiorul organizației, PSD Călărași poate obține un loc de senator și două de deputați, însă targetul stabilit de centru pentru aceste alegeri este unul și mai relaxat, un senator și un deputat.

Directorul de campanie al PSD Călărași, Ciprian Pandea, ne-a declarat că săptămâna viitoare urmează ca acești candidați să fie validați sau nu de către organizația centrală, putând apărea însă și modificări în această listă.

Mai mult ca sigur, de la centru va fi trimis un candidat către Călărași. Dumitru Coarnă, vicepreședinte al Sindicatului Național al Polițiștilor, nu se numără printre cei vizați, deși apăruseră informații că acesta ar putea candida la Călărași din partea PSD.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide