Să vă faceţi analizele!

Sorin Anghel. Săptămâna trecută scriam despre intervenţia politicului în sportul călărăşean şi salutam schimbările produse de oameni precum Petre Ţone, Irinel Roman, Daniel Drăgulin sau Viorel Ivanciu. Acum, ultimul pe această listă este senatorul Liviu Tomoiagă. Dar nu despre asta vreau să vorbesc acum, ci despre faptul că în momentul în care am publicat articolul am avut parte de reacţii adverse din partea celor care au căpușat până acum fotbalul călărăşean.

Nu m-am grăbit să dau fuga la doctor pentru a-mi face analizele pentru că eram convins că n-am greşit deloc atunci când am aplaudat intervenţia politicului în sport, mai ales că nu sunt genul de ziarist care să scrie doar de bine. Ba din contră! I-am cam luat pe toţi la rând şi chiar mă mândresc cu lucrul acesta.

Săptămâna aceasta, chiar luni, fără să-mi fac analizele, mi-a apărut pe internet un certificat de om sănătos. Ion Ţiriac – cine nu ştie cine este trebuie să se ducă la Bălăceanca – a oferit o declaraţie la Dolce Sport atât de bună încât nici dacă ne vorbeam nu ieşea atât de bine pentru mine. „A venit timpul ca politicul să-şi dea seama că sportul este o activitate socială. Dacă nu o luăm de la capăt, în 20 de ani dispărem de tot! Vă asigur că aşa va fi!”, a spus Ion Tiriac.

Ca urmare, dragi tovarăşi şi prieteni, vă rog să nu va mai agitaţi ca berea la pet atunci când scriu ceea ce simt. Nu am nici un interes, stau departe de Călăraşi, nu am pretenţia că le ştiu pe toate, dar măcar mă exprim liber şi sincer.

Cei care contestă acum intervenţia clasei politice în sport nu mai au nici un argument prin care să susţină prelungirea haosului din fotbalul judeţean. Dacă ar continua să stea cu mâinile în sân, politicienii nu ar face altceva decât să pună umărul la prăbuşirea mişcării sportive călărăşene.

1 Comentariu

 1. andrei
  7 februarie 2014 - 15:23

  e clar
  un nenorocit a plecat de la sanatate
  oare cand o ajunge la fonduri europene?
  si asa cumnata scursurii politice a fost directoare la oir calarasi

  doar ea, fisu si soferul institutiei cu care silvia marin traieste au beneficiat de aceste fonduri

  Raspunde

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide