Şapte bărbaţi din Fundulea, reţinuţi de poliţişti

Poliţiştii Formaţiunii de Investigaţii Criminale Fundulea, împreună cu cei din cadrul Poliţiei Oraşului Lehliu Gară şi Secţiei 8 Poliţie Rurală Tămădău Mare au reţinut şapte bărbaţi, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violențe, încăierare și tulburarea liniștii publice. În noaptea de 02/03 iulie 2016 în timp ce se aflau pe raza localităţii Fundulea pe fondul unui conflict anterior cei şapte s-au agrestat reciproc.

Poliţiştii au probat, în ziua de 11 iulie 2016, activitatea infracţională a celor şapte bărbaţi, cu vârste cuprinse între 25 şi 28 ani, toţi din Fundulea. Bărbaţii, bănuiţi de săvârşirea infracțíunilor de lovire sau alte violențe, încăierare și tulburarea liniștii publice, au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore. Aceştia au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi, urmând ca astăzi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu Gară cu propunerea de arestare preventivă.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide