Sărbători de suflet la Școala Gimnazială Iancu Rosetti, Roseți

Pe 20 decembrie 2017, în Sala de Festivități a Căminului Cultural Roseți, a avut loc Serbarea de Crăciun care a reunit peste 500 de persoane, copii, părinți și bunici, veniți acolo, pentru a-l aștepta pe Moș Crăciun cel fără vârstă. Nu au lipsit colindele, bradul de Crăciun, cântecele, dansurile și scenetele dedicate de copiii Școlii Gimnaziale „Iancu Rosetti” Roseți, tuturor celor prezenți!

Toate acestea au fost „ingrediente” cheie pentru o atmosferă minunată alături de oameni dragi ai comunității: primarul Nicolae Râjnoveanu și directorul școlii, prof. Felea Daniel! Serbarea de Crăciun a reprezentat munca depusă atât de profesori cât și de părinți, dar și de sponsorii și partenerii școlii care s-au implicat și au depus eforturi notabile, contribuind cu cadouri deosebite care au bucurat sufletele copiilor.

Astfel, dl. Arnaud Charmetant, de la Firma „Alisa Grup”, a pregătit zeci de pachete-cadou pline de dulciuri, pe care le-a oferit participanților personal. Nicolae Râjnoveanu, primarul comunei Roseți, a mulțumit celor prezenți urându-le sărbători cu sănătate, iar talentul copiilor a făcut ca sala să tresalte de emoție!

Evenimentul acesta a fost unul special, fiind dedicat de către elevii și profesorii Școlii Roseți, locuitorilor comunei, pentru că Școala nu este altceva decât sufletul tânăr al comunității!

Etichete:

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide