„Școala altfel” – cunoaşte şi protejează patrimoniul cultural naţional

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi şi Fundaţia Collegium XXI au organizat şi desfăşurat în parteneriat proiectul educaţional „CUNOAŞTE ŞI PROTEJEAZĂ PATRIMONIUL CULTURAL NAŢIONAL”.

În a treia zi a proiectului „Şcoala altfel: să ştii mai multe, să fii mai bun!”, poliţiştii i-au invitat pe elevi la o dezbatere pe tema cunoaşterii şi protejării patrimoniului cultural naţional şi la o vizită la muzeul Dunării de Jos.

Poliţiştii de investigaţii criminale şi cei de analiză şi prevenirea criminalităţii din Călăraşi au organizat astăzi o întâlnire cu aproape 500 de elevi pentru a le prezenta informaţii cu privire la bunurile care formează patrimoniul cultural naţional, procesul de protejare a acestuia şi instituţiile cu atribuţii în domeniu.

Elevii şi cadrele didactice au primit diplome şi materiale promoţionale realizate special pentru această activitate.

Activitatea a avut loc la Centrul Cultural Judeţean Călăraşi, fiind urmată de o vizită la Muzeul Dunării de Jos – Secţia Tezaur.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
„Școala altfel” – copii, în vizită la poliţie

În cadrul programului educaţional „Scoala altfel: să ştii mai multe, să fii mai bun”, poliţiştii din Călăraşi şi Olteniţa au...

Închide