„Școala altfel” – cunoaşte şi protejează patrimoniul cultural naţional

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi şi Fundaţia Collegium XXI au organizat şi desfăşurat în parteneriat proiectul educaţional „CUNOAŞTE ŞI PROTEJEAZĂ PATRIMONIUL CULTURAL NAŢIONAL”.

În a treia zi a proiectului „Şcoala altfel: să ştii mai multe, să fii mai bun!”, poliţiştii i-au invitat pe elevi la o dezbatere pe tema cunoaşterii şi protejării patrimoniului cultural naţional şi la o vizită la muzeul Dunării de Jos.

Poliţiştii de investigaţii criminale şi cei de analiză şi prevenirea criminalităţii din Călăraşi au organizat astăzi o întâlnire cu aproape 500 de elevi pentru a le prezenta informaţii cu privire la bunurile care formează patrimoniul cultural naţional, procesul de protejare a acestuia şi instituţiile cu atribuţii în domeniu.

Elevii şi cadrele didactice au primit diplome şi materiale promoţionale realizate special pentru această activitate.

Activitatea a avut loc la Centrul Cultural Judeţean Călăraşi, fiind urmată de o vizită la Muzeul Dunării de Jos – Secţia Tezaur.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide