Se întâmplă lucruri bune

Sorin Anghel. În sfârşit, AJF Călăraşi organizează întreceri pentru copii şi juniori. Nu contează care e motivul. Regulamentul aşa prevede. Bratu Caţaros, în nemernicia lui, trebuie apreciat acum. Sigur, se apropie alegerile şi trebuie să adune cât mai multe voturi. Cei care votează sunt atât de nepricepuţi la fotbal încât îl vor vota în continuare. Să se spele cu el pe cap, dar să nu mai ţipe când îi ciupeşte golăneşte.

Sunt fericit că judeţul Călăraşi va avea campionate pentru juniorii mici. Nu sunt multe echipe, e adevărat, dar este important ca generaţia de mâine va avea unde să joace. Săptămâna viitoare va avea loc şedinţa tehnică şi se vor pune la punct ultimele detalii.

Nu e singurul lucru petrecut în toamna asta în fotbalul călărăşean. Început de o lună şi jumătate, campionatul judeţean nu a fost deranjat până acum de vreo agresiune la adresa arbitrilor. Spun asta pentru că e bine. Campionatul e încă tare şi echipele vor să joace fotbal. Nu cred că nu o să vină şi vremea bătăilor. Abia s-au cules viile. La Grădiştea s-a făcut încălzirea. Nasol. S-a folosit curtea stadionului pentru o răfuială între golani cu pretenţii de politicieni. Cu cât bătăile întârzie să apară cu atât e mai bine pentru imaginea sportului rege din Călăraşi.

Cu campionate de juniori şi fără arbitri bătuţi, AJF Călăraşi arată mai bine. Însă nu trebuie să spunem hop până când nu trecem pârleazul. Ca orice om ce îşi doreşte o funcţie, Caţaros e smirna în preajma alegerilor. Mai are un pic şi le duce echipelor şi var pentru trasarea terenului de joc numai să îi păcălească pe delegaţi ca să îl voteze din nou la începutul anului viitor. Ce nu ştie actualul preşedinte este că lista contracandidaţilor nu doar că e lungă, dar şi periculoasă.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide