Şedinţă de consiliu local cu iz primăvăratic şi schimbări

Rodica Dohot.  Programată pentru ziua de joi, 28 februarie, şedinţa de consiliu local a început într-un spirit de sărbătoare. Consilierii locali au început şedinţa cu multe cuvinte de laudă la adresa colegului lor, Valentin Deculescu, ce şi-a aniversat ziua de naştere.

O zi nu tocmai plăcută a fost pentru consilierul PPDD, Dumitru Voicu, căruia consilierii locali i-au hotărât încetarea mandatului, hotărâre adoptată cu 18 voturi pentru şi 2 împotrivă. Dumitru Voicu şi-a pierdut mandatul de consilier local ca urmare a retragerii sprijinului politic, de altfel, acesta a părăsit şedinţa înainte de terminare, stânjenit fiind şi de prezenţa la şedinţă a deputatei Maria Dragomir. În locul acestuia a fost numit inginerul Ştefan Alexandru, noul consilier depunând şi jurământul în cadrul şedinţei.

Un alt punct important pe ordinea de zi, a fost şi darea în administrare a punctului termic nr.8 secţiei de box a Clubului Sportiv Municipal Călăraşi. Primarul Drăgulin chiar a făcut precizări pe marginea acestui proiect de hotărâre, spunând că, de când sala de box a sportivilor a luat foc, nu au existat fonduri pentru reconstrucţie. Datorită rezultatelor deosebite obţinute de pugiliştii călărăşeni la diverse competiţii, s-a supus executivului să se dea spre folosinţă acest punct termic, întrucât sportivii nu avea un loc fix unde să îşi desfăşoare antrenamentele, proiectul fiind votat în unanimitate de consilierii locali.

De asemenea, consilierii locali au decis ca alimentele, pe anul 2012, oferite de Uniunea Europeană persoanelor defavorizate să poată fi în continuare distribuite celor care nu au venit să şi le ridice. De altfel, din cele 5726 de persoane aflate pe liste, încă există un număr mare de beneficiari care nu şi-au ridicat alimentele, consilierii locali dorind ca acest lucru să fie mediatizat mai mult, întrucât există posibilitatea ca unele alimente să expire.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide